John Walker & Sons KING George V Blended Scotch Whisky 43% Vol. 0,7l | Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

John Walker & Sons KING George V Blended Scotch Whisky 43% Vol. 0,7l

1.40 kg

Zažite kráľovskú chuť zmesi King George V Blended Scotch Whisky od spoločnosti John Walker & Sons! Táto prémiová whisky je poctou remeselnej zručnosti a dedičstvu rodiny Walkerovcov. Každý dúšok vás prenesie do škótskej Highlands svojou bohatou, dymovou chuťou a jemnými sladkými tónmi. Táto luxusná zmes sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuli, vďaka čomu je ideálnym darčekom pre každého znalca whisky. S whisky King George V nielen popíjate, ale vychutnávate si aj kus histórie. Na zdravie kvality, na zdravie tradície!

462,89 €

462,89 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis

Predstavujeme vynikajúcu zmes John Walker & Sons King George V Blended Scotch Whisky. Táto jemná whisky, uložená v štýlovej darčekovej škatuli, je stelesnením luxusu a sofistikovanosti. Každý dúšok tohto elegantného destilátu je cestou chuti, ktorá ponúka komplexnú zmes bohatého ovocia a krémovej vanilky s nádychom dymových uhlíkov.

Tento výber, vyrobený zo vzácnych whisky vyrobených len v liehovaroch, ktoré fungovali počas vlády kráľa Juraja V., je poctou harmonickému partnerstvu tých najlepších chutí. Chuťový profil je zamatovo jemný, s dlhotrvajúcim záverom, ktorý vás nechá túžiť po ďalšom dúšku.

Ak patríte k nadšencom whisky, oceníte zložité detaily, ktoré určujú kráľa Juraja V Scotch od ostatných. Od nádherne navrhnutého obalu až po jedinečne spracovanú sklenenú fľašu - každý prvok prispieva k celkovému zážitku z vychutnávania tohto prémiového nápoja.

Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, dávate darček, alebo si jednoducho chcete dopriať, John Walker & Sons King George V Blended Scotch Whisky sľubuje nezabudnuteľný zážitok. Nie je to len nápoj, ale prípitok na históriu a remeselnú zručnosť. Doprajte si kráľovské potešenie z tejto výnimočnej whisky a urobte z každého okamihu oslavu.

Nezabudnite, že to nie je len tak hocijaká whisky - je to whisky John Walker & Sons. Postavená na tradíciách slávneho rodu, každá kvapka je svedectvom odkazu dokonalého miešania. Nenechajte si ujsť túto majestátnu cestu chuti. Objednajte si svoju fľašu ešte dnes.

Tabuľka dát
Nové
Brand
Johnnie Walker
Krajina pôvodu
Škótsko
Rozmanitosť
Miešaná škótska whisky
chat Komentáre (0)