Hankey Bannister REGENCY 12 Years Old Blended Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l | Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hankey Bannister REGENCY 12 Years Old Blended Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si bohatú hĺbku zmesi Hankey Bannister Regency Blended Scotch Whisky. Táto prémiová whisky zrejúca tucet rokov ponúka dokonalú zmes korenistej sladkosti, ktorá poteší vaše chuťové bunky. Vďaka hladkému záveru a 40 % objemu alkoholu je dokonalým spoločníkom na oddych a relaxáciu. Jedinečný chuťový profil tejto whisky z nej robí ideálny darček pre milovníkov whisky alebo luxusné potešenie pre vás. Vychutnajte si zážitok z Regency s Hankey Bannister - pretože najkrajšie okamihy života si zaslúžia tú najlepšiu whisky!

18,89 €

18,89 € Bez DPH

Popis
Zažite bohatú, hladkú eleganciu zmesi Hankey Bannister Regency Blended Scotch Whisky. Táto pozoruhodná zmes zrejúca roky ponúka jemnú rovnováhu sladkých a korenistých chutí, ktoré potešia vaše chuťové bunky.

Každý dúšok, vytvorený s dôkladnou pozornosťou k detailom, odhaľuje symfóniu nádherných tónov. Od lákavej vône medového ovocia a vanilky až po lahodné tóny duba, korenia a karamelu na podnebí je táto whisky skutočnou oslavou chuti.

Jedinečná zmes odborne dozrieva vo vybraných sudoch, aby sa rozvinula jej charakteristická chuť. Výsledkom je whisky, ktorá je hladká, plná a oplýva bohatou, komplexnou chuťou. Či už ste skúsený nadšenec whisky alebo nováčik vo svete liehovín, Hankey Bannister Regency Blended Scotch Whisky určite zanechá dojem.

Táto whisky je ideálna na popíjanie čistej, s ľadom alebo ako súčasť vášho obľúbeného kokteilu a ponúka všestranný doplnok do každej zbierky nápojov. Vďaka elegantnému dizajnu fľaše je tiež ideálnym darčekom na špeciálne príležitosti alebo dôstojným doplnkom do zbierky každého znalca whisky.

Objavte svet prémiovej Scotch whisky Hankey Bannister Regency. Nie je to len nápoj, je to zážitok. Objavte ten rozdiel ešte dnes!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)