🌾Duval Pastis de Marseille 45% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Duval Pastis de Marseille 45% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vyskúšajte bohatú, anízom nasýtenú chuť Duval Pastis de Marseille! Tento tradičný francúzsky aperitív musí vyskúšať každý milovník alkoholu. Vyrába sa v srdci Marseille a jeho výrazná sladkovodná chuť je potešením pre zmysly. Je ideálny na popíjanie počas teplého popoludnia alebo ako pohostenie pred večerou. S Duval Pastis de Marseille si nielen vychutnáte nápoj, ale ponoríte sa do cennej francúzskej tradície. Na zdravie na dobré časy a skvelé chute!

18,19 €

18,19 € Bez DPH

Popis
Zažite autentickú chuť francúzskej riviéry s Duval Pastis de Marseille. Tento tradičný francúzsky aperitív je nádhernou zmesou anízu a sladkého drievka s objemom alkoholu 45 %, ktorý dodá každému dúšku príjemný šmrnc. Duval Pastis de Marseille je ideálny pre tých, ktorí radi objavujú medzinárodné chute, a prináša na váš stôl živého ducha stredomorského pobrežia.

Každá fľaša Duval Pastis de Marseille je svedectvom bohatej histórie regiónu s jedinečnou receptúrou, ktorá sa dedí z generácie na generáciu. Vynikajúca zmes byliniek a korenín poskytuje osviežujúci a povzbudzujúci zážitok, vďaka čomu je ideálnym spoločníkom pri jedle alebo relaxačnom večeri.

Hladká, zamatová textúra Duval Pastis de Marseille tancuje na jazyku, zatiaľ čo komplexné chute sa pomaly rozvíjajú a zanechávajú teplú, dlhotrvajúcu dochuť. Či už ste skúsený znalec alebo zvedavý nováčik, tento nádherný aperitív určite podráždi vaše chuťové poháriky a zanechá vo vás túžbu po ďalšom.

Duval Pastis de Marseille sa najlepšie podáva vychladený a môžete si ho vychutnať priamo alebo zmiešaný s vodou, čím vznikne mliečny, voňavý nápoj, ktorý je medzi miestnymi obyvateľmi obľúbený. Spojte ho s morskými plodmi alebo pikantným jedlom a objavíte nový rozmer chutí, ktorý pozdvihne váš kulinársky zážitok.

Objavte Duval Pastis de Marseille - nadčasovú klasiku, ktorá stelesňuje ducha francúzskej rafinovanosti a radosti zo života. Na zdravie na dobrú zábavu, skvelú spoločnosť a nezabudnuteľné chuťové dobrodružstvo!
Tabuľka dát
Duval
Nové
chat Komentáre (0)