🌾Aura Fernet Amaro Exclusive Brandies 78 34,7% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aura Fernet Amaro Exclusive Brandies 78 34,7% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si bohatú komplexnosť exkluzívneho brandy Aura Fernet Amaro. Toto prvotriedne brandy je úžasnou zmesou robustných chutí, ručne vyrobenou do dokonalosti. Svojím hlbokým jantárovým odtieňom a lákavou arómou si určite podmaní vaše zmysly. Či už ste znalec brandy alebo príležitostný konzument, hladká, plná chuť Aura Fernet Amaro vo vás zanechá túžbu po ďalšom. Každý dúšok ponúka novú vrstvu objavovania, vďaka čomu bude každá príležitosť výnimočná. Vychutnajte si toto prémiové brandy čisté alebo s ľadom. Zažite luxus a sofistikovanosť, ktorú dokáže ponúknuť len exkluzívne brandy Aura Fernet Amaro. Nie je to len nápoj, je to zážitok.

63,79 €

63,79 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Vyskúšajte bohatú a luxusnú chuť exkluzívneho brandy Aura Fernet Amaro, ktoré pozdvihne vaše chuťové poháriky na novú úroveň. Toto jedinečné brandy je nádherným spojením tradície a inovácie, vytvorené s dôkladnou pozornosťou k detailom.

Vôňa je živá, s nádychom exotického korenia a sušeného ovocia, ktorá vás zahalí do atmosféry sofistikovanosti. V chuti je Aura Fernet Amaro zamatovo hladký, s komplexnou zmesou chutí, ktorá sa rozvíja s každým dúškom. Uchvátia vás jeho hlboké, bohaté tóny, dokonale vyvážené s nádychom sladkosti. Záver je dlhý a hrejivý, čo z neho robí ideálny nápoj po večeri na príjemné večery.

Táto brandy nie je len o chuti, ale aj o zážitku. Nádherný dizajn fľaše odráža luxusnú povahu brandy vo vnútri, takže je fantastickým darčekom pre znalca vo vašom živote alebo elegantným doplnkom vášho domáceho baru.

Aura Fernet Amaro je viac než len brandy - je to cesta chuti, ktorá vás určite očarí a poteší. Či už ste nadšenec brandy alebo nováčik vo svete destilátov, toto exkluzívne brandy vás určite zaujme. Ponorte sa do sveta luxusnej chuti s Aura Fernet Amaro. Vaše chuťové poháriky sa vám poďakujú!
Tabuľka dát
Aura
Nové
chat Komentáre (0)