Tinnauer Yuzu Black Edition 2020 43,5% Vol. 0,7l | Schnapps | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tinnauer Yuzu Black Edition 2020 43,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Predstavujeme vám Tinnauer Yuzu Black Edition, sofistikovaný a unikátny nápoj pre skutočných znalcov. Toto je niečo viac ako len ďalší alkoholický nápoj. Tinnauer Yuzu Black Edition je vytvorený zo starostlivo vybraných surovín, pričom výraznú chuť dotvára exotický citrus Yuzu. Tento nápoj vám ponúkne gurmánsky zážitok, ktorý si zamilujete. Skúste ho a zažite výnimočnú chuť, ktorá vás očarí svojou hĺbkou a jemnosťou. Tinnauer Yuzu Black Edition je ideálny ako darček pre milovníkov jedinečných chutí. Skúste niečo nové a nezvyčajné, nechajte sa uniesť exotikou a luxusom s Tinnauer Yuzu Black Edition.

46,89 €

46,89 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Predstavujeme kávovar Tinnauer Yuzu Black Edition, ktorý musí mať každý znalec nápojov. Tento luxusný výrobok je viac ako len nápoj, je to zážitok. Nápoj Tinnauer Yuzu Black Edition, vyrobený z tých najlepších ingrediencií, vyžaruje sofistikovanosť a eleganciu.

Tento výnimočný nápoj zdobí podmanivý čierny odtieň, ktorý mu dodáva výrazný vzhľad, ktorý je rovnako pôsobivý ako jeho chuť. Každý dúšok nápoja Tinnauer Yuzu Black Edition ponúka neuveriteľný zážitok s dokonalou kombináciou pikantnej ovocnej chuti yuzu a bohatého, výdatného nápoja, ktorý zanechá trvalý dojem.

Tinnauer Yuzu Black Edition nie je obyčajný nápoj. Je umne destilovaný a má mierny obsah alkoholu, čo z neho robí ideálneho spoločníka na vaše spoločenské stretnutia alebo pokojné večery. Dodáva sa v elegantnej fľaši s objemom 0,7 l, čo zvyšuje jeho eleganciu a robí z neho skvelý doplnok vašej zbierky.

Či už ste skúsený znalec, alebo nováčik, ktorý chce objavovať, Tinnauer Yuzu Black Edition je ideálnou voľbou. Sľubuje jedinečnú, nezabudnuteľnú cestu chuti a elegancie. Jeho znamenitý a výrazný chuťový profil vo vás nepochybne zanechá túžbu po ďalších.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta kvalitných nápojov s kávou Tinnauer Yuzu Black Edition. Je to viac než len fľaša; je to výtvor, ktorý vyniká. Vychutnajte si zážitok a nechajte Tinnauer Yuzu Black Edition, aby vaše chuťové poháriky vzal na zaslúžené dobrodružstvo. Zažite výnimočnosť, zažite Tinnauer Yuzu Black Edition.
Tabuľka dát
Tinnauer
Nové
chat Komentáre (0)