Tinnauer Yuzu Black Edition 2020 43,5% Vol. 0,7l | Snaps | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tinnauer Yuzu Black Edition 2020 43,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Prøv Tinnauer Yuzu Black Edition - en unik oplevelse af smag og aroma. Denne luksuriøse gin er destilleret med en eksotisk blanding af Yuzu citrus, der tilføjer en frisk og frugtagtig dybde. Den sorte flaske gør den ikke kun til et blikfang i din barskab, men også et samtaleemne. Gør din næste cocktailaften uforglemmelig med Tinnauer Yuzu Black Edition. Perfekt til gin og tonic eller som en base for kreative cocktails. Drik ansvarligt og nyd det sofistikerede håndværk i hver dråbe.

46,89 €

46,89 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Vi præsenterer Tinnauer Yuzu Black Edition, et must-have for enhver drikkevareconnaisseur. Dette luksuriøse produkt er mere end bare en drink; det er en oplevelse. Tinnauer Yuzu Black Edition er fremstillet af de fineste ingredienser og udstråler raffinement og elegance.

Denne enestående drik er prydet med en fængslende sort farve, der giver den et slående udseende, der er lige så imponerende som dens smag. Hver slurk af Tinnauer Yuzu Black Edition giver en utrolig fornemmelse med en perfekt blanding af yuzu-frugt og en fyldig, kraftig smag, der efterlader et varigt indtryk.

Tinnauer Yuzu Black Edition er ikke en helt almindelig drink. Den er kunstfærdigt destilleret og har et moderat alkoholindhold, hvilket gør den til en perfekt ledsager til dine sociale sammenkomster eller stille aftener. Den kommer i en elegant flaske på 0,7 liter, som fremhæver dens elegance og gør den til en fantastisk tilføjelse til din samling.

Tinnauer Yuzu Black Edition er et perfekt valg, uanset om du er en erfaren kender eller en nybegynder, der ønsker at udforske. Den lover en unik, uforglemmelig rejse i smag og elegance. Dens udsøgte og distinkte smagsprofil vil uden tvivl få dig til at længes efter mere.

Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af fine drikkevarer med Tinnauer Yuzu Black Edition. Det er mere end bare en flaske; det er en kreation, der skiller sig ud. Nyd oplevelsen, og lad Tinnauer Yuzu Black Edition tage dine smagsløg med på et velfortjent eventyr. Oplev det ekstraordinære, oplev Tinnauer Yuzu Black Edition.
Produktinformation
Tinnauer
Ny
chat Anmeldelser (0)