🌾Attack on Titan x Beyond the Wall MIKASA Model Japanese Sake 15% Vol. 0,72l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Attack on Titan x Beyond the Wall MIKASA Model Japanese Sake 15% Vol. 0,72l in Geschenkbox

1.40 kg
Vychutnajte si esenciu Japonska s naším modelom japonského saké Attack on Titan x Beyond the Wall MIKASA. Toto jedinečné saké z limitovanej edície je ideálne pre fanúšikov hitového anime seriálu. Prezentované v štýlovej darčekovej škatuľke je ideálnou pochúťkou pre vás alebo pre ďalších nadšencov. Naplnená bohatou, jemnou chuťou vás prenesie priamo do srdca Japonska - bez nutnosti bitky s Titánom. Či už ste znalec saké, alebo sa na túto cestu ešte len vydávate, toto je ideálny doplnok vašej zbierky. Vychutnajte si chuť exotiky, jeden dúšok za druhým.

72,09 €

72,09 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Attack on Titan x Beyond the Wall MIKASA Model Japanese Sake! Nie je to len nápoj, je to jedinečná zmes kultúry, umenia a fandovstva. Toto saké, špeciálne uvarené v Japonsku, zachytáva ducha populárneho anime seriálu Attack on Titan a jeho obľúbenej postavy Mikasa.

Úchvatné spojenie modernej popkultúry a tradičného japonského nápoja, model MIKASA Sake, je povinnou výbavou pre nadšencov anime aj znalcov saké. S 15 % objemu alkoholu zaručuje robustnú a aromatickú chuť, po ktorej budete chcieť viac.

Fľaša je zdobená nádherným detailným modelom Mikasa, čo je výrazný prvok, ktorý z nej robí skvelý zberateľský predmet. Zaujmú vás zložité detaily a žiarivé farby, ktoré oživujú túto obľúbenú postavičku.

Príťažlivosť tohto modelu saké MIKASA však presahuje jeho obal. Vnútri nájdete prémiové saké, ktoré sa starostlivo varí tradičnými metódami. Jeho hladký, dobre vyvážený chuťový profil určite poteší aj tých najnáročnejších milovníkov saké.

Či už plánujete príjemný večerný maratón anime, alebo hľadáte dokonalý darček pre fanúšika seriálu Attack on Titan, toto japonské saké MIKASA Model je to pravé. Je to viac než len nápoj, je to zážitok, ktorý presahuje hranice steny.

Tak prečo čakať? Vstúpte do sveta Attack on Titan s naším modelom MIKASA Model Japanese Sake. Vychutnajte si bohatú, autentickú chuť Japonska a nechajte zažiariť svoj fandom. Je to oslava anime a tradícií, všetko v jednej fľaši! Objednajte si ju ešte dnes.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)