Plantation Rum PANAMA Single Cask White Pineau des Charentes Finish 2008 46,5% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Rum z jedného suda | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Plantation Rum PANAMA Single Cask White Pineau des Charentes Finish 2008 46,5% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Vychutnajte si výrazné chute rumu Plantation Rum Panama Single Cask White Pineau des Charentes Finish. Tento jedinečný rum, uložený v štýlovej darčekovej škatuľke, je výsledkom starostlivého remeselného spracovania. Destilovaný v Paname je pokladom pre milovníkov rumu a ponúka bohatý, komplexný chuťový profil. Záverečná bodka? Elegantný pobyt v sudoch po bielom rume Pineau des Charentes, ktorý dodáva každému dúšku sofistikovaný nádych. Vďaka svojej hladkej štruktúre a robustnému charakteru je to viac ako len nápoj - je to zážitok. Tak prečo čakať? Vstúpte do sveta prémiového rumu a nechajte svoje chuťové poháriky vydať sa na nezabudnuteľnú cestu.

44,09 €

44,09 € Bez DPH

Popis
Vychutnajte si lákavú chuť rumu Plantation Rum Panama Single Cask White Pineau des Charentes Finish v luxusnej darčekovej škatuľke. Tento výnimočný rum je šťavnatou zmesou nádherných chutí, ktorá vaše chuťové poháriky vezme na lahodné dobrodružstvo.

Tento výnimočný rum zo srdca Panamy je vyrobený s maximálnou precíznosťou a starostlivo dozrieva v sudoch po bielom víne Pineau des Charentes, známom francúzskom aperitíve. Tento jedinečný proces zrenia dodáva rumu bohatú, zamatovú štruktúru, vďaka ktorej je potešením pre všetky zmysly.

Každý dúšok Plantation Rum Panama Single Cask White Pineau des Charentes Finish je oslavou špičkového remeselného spracovania. Prvá chuť prináša príval tónov tropického ovocia, po ktorom nasleduje sladký, krémový záver. Je to symfónia chutí, po ktorej budete túžiť po ďalších.

To, čo tento rum odlišuje od ostatných, je jeho dokonalá rovnováha sladkosti a sily. Je odvážny, ale nie ohromujúci, takže je ideálny na popíjanie čistého rumu, s ľadom alebo ako hlavná zložka vášho obľúbeného kokteilu.

Tento rum Plantation je uložený v elegantnej darčekovej škatuľke a je ideálnym darčekom pre znalcov rumu alebo pre každého, kto si cení tie najlepšie veci v živote. Či už ide o narodeniny, výročie alebo len tak, tento rum určite dodá každej príležitosti výnimočný pocit.

Zažite bohatstvo Panamy v každej kvapke s rumom Plantation Rum Panama Single Cask White Pineau des Charentes Finish. Nie je to len rum, je to cesta do srdca bujnej panamskej krajiny. Nenechajte si ujsť túto tropickú pochúťku. Veď najlepšie chvíle v živote si človek užije s pohárom kvalitného rumu v ruke.
Tabuľka dát
Plantation
Nové
chat Komentáre (0)