Plantation Rum PANAMA Single Cask White Pineau des Charentes Finish 2008 46,5% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Single Cask rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Plantation Rum PANAMA Single Cask White Pineau des Charentes Finish 2008 46,5% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den særlige smag af Plantation Rum Panama Single Cask White Pineau des Charentes Finish. Denne unikke rom, som ligger i en stilfuld gaveæske, er et produkt af omhyggeligt håndværk. Den er destilleret i Panama og er en skat for rom-entusiaster med en rig og kompleks smagsprofil. Det sidste touch? Et elegant ophold på hvide Pineau des Charentes-fade, som giver hver slurk et sofistikeret twist. Med sin bløde tekstur og robuste karakter er det mere end bare en drink - det er en oplevelse. Så hvorfor vente? Træd ind i en verden af førsteklasses rom, og lad dine smagsløg tage med på en uforglemmelig rejse.

44,09 €

44,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den pirrende smag af Plantation Rum Panama Single Cask White Pineau des Charentes Finish i en luksuriøs gaveæske. Denne ekstraordinære rom er en lækker blanding af skønne smage, som vil tage dine smagsløg med på et lækkert eventyr.

Fra hjertet af Panama er denne enestående rom fremstillet med den største præcision og omhyggeligt lagret på fade med hvid Pineau des Charentes, en berømt fransk aperitifvin. Denne unikke modningsproces giver rommen en rig, fløjlsagtig tekstur, som gør den til en fryd for alle sanser.

Hver slurk af Plantation Rum Panama Single Cask White Pineau des Charentes Finish er en fejring af overlegent håndværk. Den første smag giver en eksplosion af tropiske frugtnoter, efterfulgt af en sød, cremet finish. Det er en symfoni af smagsnuancer, som vil give dig lyst til mere.

Det, der adskiller denne rom fra alle andre, er den perfekte balance mellem sødme og styrke. Den er fed, men ikke overvældende, hvilket gør den perfekt til at nippe til rent, med is eller som stjerneingrediens i din yndlingscocktail.

Plantation Rum præsenteres i en elegant gaveæske og er en perfekt gave til romkendere eller andre, der sætter pris på de finere ting i livet. Uanset om det er en fødselsdag, et jubilæum eller bare fordi, vil denne rom få enhver lejlighed til at føles ekstra speciel.

Oplev Panamas rigdom i hver eneste dråbe med Plantation Rum Panama Single Cask White Pineau des Charentes Finish. Det er ikke bare en rom, det er en rejse til hjertet af Panamas frodige landskab. Gå ikke glip af denne tropiske nydelse. Når alt kommer til alt, nydes de bedste øjeblikke i livet med et glas fin rom i hånden.
Produktinformation
Plantation
Ny
chat Anmeldelser (0)