Clément Trés Vieux Rhum Agricole SINGLE BATCH 100% Canne Bleue 46,1% Vol. 0,5l in Geschenkbox | Rum z jedného suda | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Clément Trés Vieux Rhum Agricole SINGLE BATCH 100% Canne Bleue 46,1% Vol. 0,5l in Geschenkbox

1.00 kg

47,29 €

47,29 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám Clément Trés Vieux Rhum Agricole SINGLE BATCH 100% Canne Bleue 46,1% obj. 0,5 l, luxusný rum, ktorý je rovnako jedinečný ako vynikajúci. Tento prémiový destilát, uložený v elegantnej darčekovej škatuli, je svedectvom osvedčenej tradície výroby rumu. Jeho jedinečný predajný charakter spočíva v tom, že sa vyrába z jedinej šarže, výlučne z vysoko cenenej cukrovej trstiny Canne Bleue. Tento remeselný prístup zaručuje bezkonkurenčnú úroveň kvality a chuti, čo z neho robí povinnú výbavu pre každého znalca rumu.

Kľúčové vlastnosti:

- Výroba z jednej šarže: V každej fľaši Clément Trés Vieux Rhum Agricole sa vyrába jediná šarža, čo zaručuje konzistentný a vysokokvalitný chuťový profil. Tento spôsob výroby zaručuje, že každý dúšok je rovnako dokonalý ako ten predchádzajúci.

- 100% cukrová trstina Canne Bleue: Tento rum získava svoju charakteristickú chuť vďaka použitiu 100 % cukrovej trstiny Canne Bleue. Táto prémiová odroda cukrovej trstiny je známa svojou bohatou, výraznou chuťou, ktorá dodáva rumu hĺbku a komplexnosť.

- 46,1 % objemu alkoholu: Tento rum s objemom alkoholu 46,1 % dosahuje dokonalú rovnováhu medzi silou a jemnosťou. Je dostatočne silný na to, aby ste si ho mohli vychutnať samostatne, a zároveň dostatočne jemný na to, aby ste ho mohli miešať do svojich obľúbených koktailov.

- Elegantná darčeková krabička: V štýlovej darčekovej škatuľke je Clément Trés Vieux Rhum Agricole ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Krabička nielenže zvyšuje celkový estetický dojem, ale zároveň chráni fľašu počas prepravy.

Ako si vychutnať:

Aby ste si Clément Trés Vieux Rhum Agricole naplno vychutnali, odporúčame ho piť čistý alebo s ľadom. Nalejte malé množstvo do pohára, jemne ho roztočte a chvíľu si vychutnajte jeho vôňu, než sa napijete. Vždy nezabudnite piť zodpovedne.

V porovnaní s ostatnými rumami na trhu vyniká Clément Trés Vieux Rhum Agricole SINGLE BATCH 100% Canne Bleue výrobným procesom, zložením a prezentáciou. Zatiaľ čo mnohé rumy sa vyrábajú hromadne, výroba tohto rumu v jednej sérii zaručuje úroveň kvality a konzistencie, ktorej sa ťažko vyrovná. Okrem toho použitie 100% cukrovej trstiny Canne Bleue mu dodáva jedinečný chuťový profil, ktorý ho odlišuje od ostatných.

Na záver možno povedať, že Clément Trés Vieux Rhum Agricole SINGLE BATCH 100% Canne Bleue 46,1 % obj. 0,5 l v Geschenkboxe je viac ako len fľaša rumu. Je to oslava tradície, kvality a chuti. Či už ste nadšenec rumu, alebo hľadáte dokonalý darček, tento rum vás určite zaujme. Vyskúšajte ten rozdiel ešte dnes.
Tabuľka dát
Clément
Nové
chat Komentáre (0)