Clément Trés Vieux Rhum Agricole SINGLE BATCH 100% Canne Bleue 46,1% Vol. 0,5l in Geschenkbox | Single Cask rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Clément Trés Vieux Rhum Agricole SINGLE BATCH 100% Canne Bleue 46,1% Vol. 0,5l in Geschenkbox

1.00 kg

47,29 €

47,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Clément Trés Vieux Rhum Agricole SINGLE BATCH 100% Canne Bleue 46,1% Vol. 0,5l, en luksusrom, der er lige så unik, som den er udsøgt. Denne førsteklasses spiritus, der ligger i en elegant gaveæske, er et vidnesbyrd om den gamle tradition for romfremstilling. Dens unikke salgsargument ligger i dens enkeltbatch-produktion, der udelukkende er lavet af de højt værdsatte Canne Bleue-sukkerrør. Denne håndværksmæssige tilgang sikrer et uovertruffent niveau af kvalitet og smag, hvilket gør den til et must-have for enhver romkender.

Vigtige egenskaber:

- Produktion af et enkelt parti: Hver flaske Clément Trés Vieux Rhum Agricole produceres i et enkelt parti, hvilket sikrer en ensartet smagsprofil af høj kvalitet. Denne produktionsmetode garanterer, at hver slurk, du tager, er lige så perfekt som den sidste.

- 100 % Canne Bleue-sukkerrør: Brugen af 100 % Canne Bleue-sukkerrør i produktionsprocessen giver denne rom sin karakteristiske smag. Denne førsteklasses sukkerrørssort er kendt for sin rige, robuste smag, der giver rommen dybde og kompleksitet.

- 46,1 % alkoholvolumen: Med en alkoholprocent på 46,1 % har denne rom den perfekte balance mellem styrke og blødhed. Den er stærk nok til at blive nydt alene, men samtidig blød nok til at blive blandet i dine yndlingscocktails.

- Elegant gaveæske: Clément Trés Vieux Rhum Agricole leveres i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til en ideel gave til enhver lejlighed. Æsken bidrager ikke kun til den overordnede æstetiske appel, men beskytter også flasken under transport.

Hvordan man nyder den:

For at få det fulde udbytte af Clément Trés Vieux Rhum Agricole anbefales det at nyde den ren eller med is. Hæld en lille mængde i et glas, drej det forsigtigt rundt, og tag et øjeblik til at nyde aromaen, før du tager en slurk. Husk altid at drikke med ansvar.

Sammenlignet med andre rom på markedet skiller Clément Trés Vieux Rhum Agricole SINGLE BATCH 100% Canne Bleue sig ud med hensyn til produktionsproces, ingredienser og præsentation. Mens mange rom er masseproducerede, sikrer denne roms single-batch-produktion et niveau af kvalitet og konsistens, som er svært at matche. Desuden giver brugen af 100 % Canne Bleue-sukkerrør den en unik smagsprofil, der adskiller den fra resten.

Afslutningsvis er Clément Trés Vieux Rhum Agricole SINGLE BATCH 100% Canne Bleue 46,1% Vol. 0,5l i Geschenkbox mere end bare en flaske rom. Det er en fejring af tradition, kvalitet og smag. Uanset om du er rom-entusiast eller leder efter den perfekte gave, vil denne rom helt sikkert imponere. Oplev forskellen i dag.
Produktinformation
Clément
Ny
chat Anmeldelser (0)