🌾Arcoroc Spirits Rumglas 17 cl | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Arcoroc Spirits Rumglas 17 cl

1.40 kg
Privítajte bohatú, jemnú chuť svojho obľúbeného rumu s pohárom Arcoroc Spirits Rum. Tento pohár je dokonale vyrobený a umocní váš zážitok z pitia tým, že zachytí vôňu a chuť rumu. Jeho elegantný dizajn dodá vašej zbierke barového riadu alebo vašim neformálnym večerom nádych elegancie. Či už ste milovníkom rumu, alebo ho popíjate príležitostne, tento pohár musíte mať. Pripite si na nezabudnuteľné chvíle s rumovým pohárom Arcoroc Spirits!

10,99 €

10,99 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme pohár na rum Arcoroc Spirits! Tento elegantný a štýlový pohár je ideálnou voľbou pre každého, kto má rád kvalitný rum alebo chce obohatiť svoju zbierku nápojového riadu. Tento pohár, vyrobený v špičkovej kvalite, je navrhnutý tak, aby umocnil váš zážitok z pitia. Jeho tvar nie je len estetický, ale aj odborne zachytáva bohaté arómy a chute vášho obľúbeného rumu, vďaka čomu sa každý dúšok stane vzrušujúcou cestou pre vaše zmysly.

Pohár na rum Arcoroc Spirits je pevný a odolný, čo vám zaručí, že si svoje obľúbené nápoje budete môcť vychutnávať dlhý čas bez obáv z opotrebovania. Je tiež vynikajúcou voľbou na večierky a spoločenské stretnutia, pretože sa bez problémov začlení do akéhokoľvek interiéru alebo prestretého stola.

Či už ste znalec rumu alebo príležitostný konzument, pohár na rum Arcoroc Spirits určite urobí dojem. Je to viac než len pohár, je to zážitok. Objednajte si svoj ešte dnes a pozdvihnite pitie rumu na úplne novú úroveň. Na zdravie na skvelé časy a ešte lepšie nápoje!
Tabuľka dát
Arcoroc
Nové
chat Komentáre (0)