🌾III Freunde Rosé 2022 12% Vol. 0,75l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

III Freunde Rosé 2022 12% Vol. 0,75l

1.40 kg
Objavte ovocnú, osviežujúcu chuť III Freunde Rosé! Toto nádherné ružové víno s obsahom alkoholu 12 % je ideálne na každú príležitosť. Či už ide o romantickú večeru alebo neformálne posedenie s priateľmi, III Freunde Rosé vám určite dodá nádych elegancie. Vďaka svojej 0,75l fľaši je ideálne na zdieľanie a oslavy. Vychutnajte si bohatosť jeho chuti a nechajte sa ním preniesť do sviežich viníc, kde sa každý hrozienok starostlivo ručne vyberá, aby vzniklo toto vynikajúce ružové víno. Vychutnajte si III Freunde Rosé, v ktorom sa stretáva kvalita s chuťou!

15,59 €

15,59 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Vychutnajte si dúšok elegancie s III Freunde Rosé! Táto vynikajúca fľaša Rosé je nádherná zmes, ktorá ponúka osviežujúcu, ovocnú a jemne sladkú chuť, takže je ideálnym spoločníkom na večierky, romantické večery alebo jednoducho vtedy, keď si chcete dopriať niečo dobré.

III Freunde Rosé je výnimočná zmes vyrobená s maximálnou vášňou, ktorá určite zapôsobí aj na tie najnáročnejšie chuťové bunky. S obsahom alkoholu 12 % ponúka dokonalú rovnováhu chuti a sily. Toto Rosé nielen dobre chutí, ale je to aj zmyslový zážitok. Každý dúšok vás vezme na cestu po sviežich viniciach a slnečnom podnebí, pričom v každej kvapke zachytáva esenciu toho najlepšieho hrozna.

Víno III Freunde Rosé, prezentované vo fľaši s objemom 0,75 l, nie je len nápojom, ale aj vyjadrením. Elegantný dizajn fľaše je rovnako príťažlivý ako samotné víno, takže je krásnym doplnkom vašej zbierky vín alebo premysleným darčekom pre milovníka vína.

Vychutnajte si aromatické, ovocné tóny a jemnú sladkosť vína III Freunde Rosé. Je to viac ako fľaša vína, je to oslava dobrých chvíľ a skvelej chuti. Vďaka svojej kvalite a výraznému chuťovému profilu je obľúbené u širokej verejnosti, milujú ho začiatočníci aj skúsení milovníci vína.

Tak prečo čakať? Oddýchnite si, nalejte si pohár III Freunde Rosé a nechajte sa jeho sofistikovanou chuťou preniesť do sveta relaxu a pôžitku. Nezabudnite, že život je príliš krátky na zlé víno. Vyberte si III Freunde Rosé, kde sa kvalita snúbi s chuťou. Na zdravie na dobré časy so skvelým vínom!
Tabuľka dát
III Freunde
Nové
chat Komentáre (0)