🌾The Palm by Whispering Angel Rosé 2020 12,5% Vol. 0,75l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Palm by Whispering Angel Rosé 2020 12,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Zažite lahodnú chuť The Palm by Whispering Angel Rosé. Toto výnimočné víno je nádhernou zmesou Grenache, Cinsault a Syrah, vďaka ktorej je každý dúšok symfóniou chutí. Jasné a svieže víno jemne pohladí vaše chuťové bunky tónmi jahôd, broskýň a citrusov. Toto ružové víno je ideálne na slnečné popoludnie alebo romantickú večeru a je stelesnením francúzskej elegancie. Či už ste skúsený milovník vína, alebo ho popíjate príležitostne, The Palm by Whispering Angel Rosé vás určite očarí svojou rafinovanou chuťou a zamatovým záverom. Doprajte si fľašu ešte dnes a nechajte šepkajúceho anjela zaznieť serenádu vašich zmyslov.

20,89 €

20,89 € Bez DPH

Popis
Doprajte si luxusnú chuť The Palm by Whispering Angel Rosé. Toto vynikajúce víno je krásnou kombináciou elegancie a chuti, ktorá je ideálna pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote. Z preslávených viníc v Provence je The Palm viac ako len víno, je to zážitok. Každý dúšok vás prenesie na slnkom zaliaty francúzsky vidiek, kde sa hrozno ručne zbiera na vrchole zrelosti.

Toto ružové víno sa vyznačuje jemným, bledoružovým odtieňom, ktorý je príjemný na pohľad. Tým však jeho pôvab nekončí. Palm sa pýši lákavou vôňou čerstvých bobúľ a tropického ovocia, vôňou, ktorá určite prebudí vaše zmysly. V chuti ponúka svieži a osviežujúci záver, vyvážený nádychom minerality, ktorý jej dodáva hĺbku. Práve táto vyváženosť chutí z neho robí také univerzálne víno, ktoré sa dobre kombinuje s rôznymi pokrmami od morských plodov až po šaláty, alebo si ho môžete jednoducho vychutnať samostatne.

The Palm však nie je len o chuti. Je to o vychutnávaní si okamihu, o vychutnávaní si tu a teraz. Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo sa len tak lúčite po dlhom dni, The Palm by Whispering Angel Rosé je vaším dokonalým spoločníkom. Je to viac než len víno, je to životný štýl. Symbol elegancie, sofistikovanosti a nádychu francúzskeho šarmu.

Tak prečo čakať? Doprajte si The Palm by Whispering Angel Rosé. Fľaša tohto kvalitného vína je prípitkom na krásne životné okamihy, zachytené v každom dúšku. Vychutnajte si chuť luxusu a nechajte sa vínom The Palm vziať na cestu do srdca Provensálska. Vychutnajte si okamih, vychutnajte si The Palm.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)