🌾Lokita Tequila Reposado 100% Agave Azul 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lokita Tequila Reposado 100% Agave Azul 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si hladkú a bohatú chuť Lokita Tequily Reposado, vyrobenej zo 100 % Agave Azul. Táto prémiová tequila sa môže pochváliť dokonalou rovnováhou sladkosti z modrej agáve v kombinácii s jemným nádychom dubového dreva z procesu zrenia reposado. Či už ju budete popíjať čistú, s ľadom alebo vo svojom obľúbenom kokteile, Lokita Tequila Reposado určite pozdvihne váš chuťový zážitok. Nie je to len tequila, je to životný štýl. Pite zodpovedne a vychutnajte si autentickú chuť Mexika.

53,09 €

53,09 € Bez DPH

Popis
Zažite vznešenú, plnú chuť Lokita Tequily Reposado. Táto prémiová tequila, vyrobená zo 100 % modrej agáve, je stelesnením autenticity a rafinovanosti. Jej sladká, komplexná aróma vás prenesie na slnkom zaliate polia v mexickom Jaliscu, kde sa rastliny agáve ručne zbierajú a pomaly varia do dokonalosti.

Zrenie v dubových sudoch dodáva vínu Lokita Reposado charakteristický jantárový odtieň a bohatý, hladký záver. So 40 % objemu alkoholu dodáva ten správny náboj, ktorý oživí a spríjemní vaše koktailové hodiny. Či už ste znalec tequily alebo príležitostný milovník koktailov, Lokita Reposado vás určite zaujme svojou vkusnou kombináciou tradície a kvality.

Vychutnajte si Lokitu Reposado v klasickej margarite, s ľadom alebo ju popíjajte čistú, aby ste si vychutnali jej plnú chuť. Nie je to len tequila, je to cesta, ktorá odhaľuje srdce a dušu Mexika. Dovoľte, aby Lokita Reposado pozdvihla vaše dúšky a urobila každý okamih nezabudnuteľným.
Tabuľka dát
Lokita
Nové
chat Komentáre (0)