🌾Camino Real Gold Tequila 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Camino Real Gold Tequila 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte jemnú a bohatú chuť tequily Camino Real Gold. Táto prémiová tequila, vyrobená v Mexiku, stanovuje štandard vysokokvalitnej a autentickej chuti. Je dokonalým spoločníkom na živé stretnutie alebo pokojnú noc. Popíjajte ju čistú alebo ju primiešajte do svojho obľúbeného kokteilu a zažite nezabudnuteľný zážitok. Jej zlatistý odtieň a výrazná aróma z nej robia povinnú výbavu pre milovníkov tequily. S Camino Real Gold Tequila je každý dúšok oslavou. Pripravte sa pozdvihnúť svoju tequilovú hru. Nezabudnite zaradiť Camino Real Gold Tequila do svojej zbierky ešte dnes!

23,39 €

23,39 € Bez DPH

Popis
Vychutnajte si bohatú, jemnú chuť tequily Camino Real Gold. Táto autentická mexická tequila, dokonale destilovaná, sa môže pochváliť 40 % objemu alkoholu, čo zakaždým zaručuje silnú, ale vyváženú chuť. Zlatý odtieň rozpráva o starostlivom starnutí a dôkladnom spracovaní.

Každá 700 ml fľaša Camino Real Gold Tequila je oslavou tradície. Ručne vyrobená z najlepších rastlín modrej agáve a vyzretá v dubových sudoch stelesňuje ducha Mexika. Jej výrazný chuťový profil sa vyznačuje vynikajúcou rovnováhou sladkosti a korenia s nádychom karamelu a hladkým záverom.

Či už ju popíjate čistú, miešate ju do pikantnej margarity alebo si ju vychutnávate v klasickej tequile Sunrise, Camino Real Gold Tequila vás určite zaujme. Nie je to len nápoj, je to zážitok - taký, ktorý prináša chuť Mexika priamo do vášho pohára.

Tak prečo čakať? Pridajte kvapku Camino Real Gold Tequila na najbližšiu párty alebo pokojný večer. Je to viac ako len tequila - je to oslava života ako takého. Verte nám, vaše chuťové poháriky sa vám poďakujú!
Tabuľka dát
Camino Real
Nové
chat Komentáre (0)