🌾Jinro Plum 13% Vol. 0,35l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jinro Plum 13% Vol. 0,35l

1.40 kg
Doprajte si lahodnú chuť Jinro Plum! Tento vynikajúci kórejský slivkový likér so sladkou a zároveň trpkou chuťou je dokonalým spoločníkom pre vaše chladné večery. Vďaka nízkemu obsahu alkoholu je to ľahký a osviežujúci nápoj, ktorý je ideálny na vychutnanie samostatne alebo ako miešanec do vašich obľúbených koktailov. Jinro Plum nie je len nápoj, je to zážitok z autentickej kórejskej kultúry priamo vo vašom pohári. Nenechajte si ujsť toto ovocné potešenie a objednajte si Jinro Plum ešte dnes!

8,69 €

8,69 € Bez DPH

Popis
Vychutnajte si exotickú chuť Jinro Plum, temperamentného a aromatického nápoja, ktorý zachytáva podstatu Východu. Tento lahodný nápoj je vyrobený s maximálnou starostlivosťou, čo zaručuje dokonalú kombináciu sladkosti a trpkosti. Je to ako zahryznúť sa do šťavnatej, zrelej slivky, pričom každý dúšok prekypuje jedinečnou chuťou, ktorá dráždi vaše chuťové poháriky.

Jinro Plum nie je len nápoj, je to zážitok. Vďaka svojej jemnej štruktúre a osviežujúcej chuti je dokonalým doplnkom vašich stretnutí, večierkov alebo jednoducho vtedy, keď si chcete oddýchnuť po dlhom dni. Je to nápoj, ktorý sa hodí na každú príležitosť a s každým dúškom vytvára nádherné spomienky.

Tento očarujúci nápoj si najlepšie vychutnáte vychladený, buď samostatne, alebo ako prísadu do vášho obľúbeného kokteilu. Jeho všestranný chuťový profil umožňuje doplniť širokú škálu jedál, takže je vynikajúcou voľbou na kombinovanie s jedlami.

Jinro Plum však nie je len o chuti. Je to nápoj, ktorý stelesňuje tradíciu, kvalitu a inovácie. Je svedectvom stáročného umenia kórejského pivovarníctva v kombinácii s modernými technikami, vďaka ktorým získate prvotriedny produkt.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do podmanivého sveta Jinro Plum a nechajte svoje zmysly, aby vás vzali na nezabudnuteľnú cestu. Nezabudnite, že každý dúšok rozpráva príbeh. Staňte sa súčasťou svojho príbehu ešte dnes!
Tabuľka dát
Jinro
Nové
chat Komentáre (0)