🌾TAILS Cocktails Berry Mojito 14,9% Vol. 1l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

TAILS Cocktails Berry Mojito 14,9% Vol. 1l

1.40 kg
Prineste si chuť exotiky priamo do vášho domova s koktailom TAILS Cocktails Berry Mojito. Tento osviežujúci nápoj je dokonalou kombináciou chutí bobúľ a tradičnej mäty, ktorá vás presunie priamo na slnečné karibské pláže. S obsahom alkoholu akurát na správnu mieru, je to ideálny spoločník pre letné večery na terase alebo pri grilovaní s priateľmi. Len ho vylejte do pohára, pridajte ľad a užite si svoj dokonalý Berry Mojito. Zabudnite na náročné prípravy a nechajte sa rozmaznávať kvalitou značky TAILS Cocktails.

23,39 €

23,39 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Pozdravte TAILS Cocktails Berry Mojito, váš nový obľúbený kokteil pripravený na pitie. Tento lahodný koktail je dokonalou zmesou čerstvých bobuľovitých plodov, pikantnej limetky a voňavej mäty, ktoré sú krásne vyvážené jemným rumovým mokom. Je to dokonalý štartér na večierok, či už organizujete stretnutie, alebo si len chcete dopriať niečo na záver dlhého dňa.

TAILS Cocktails Berry Mojito nie je len ďalší koktail vo fľaši. Je to zážitok. Tento prémiový koktail je vopred namiešaný do dokonalosti, takže môžete vynechať problémy s mätou a vytláčaním limetiek. Stačí ho naliať na ľad, ozdobiť vetvičkou mäty a môžete začať. Je to také jednoduché a rýchle!

Toto bobuľové Mojito je plné sviežich ovocných chutí a určite poteší vaše chuťové poháriky. Je to tropická dovolenka vo fľaši, okamžité zlepšenie nálady, chuť leta bez ohľadu na ročné obdobie. A to najlepšie? Je vytvorené tak, aby kopírovalo chuť profesionálne vyrobeného mojita, takže viete, že popíjate kvalitu.

Tak na čo ešte čakáte? Doprajte si znamenitú chuť kokteilu TAILS Cocktails Berry Mojito. Je to dokonalý spôsob, ako osláviť malé životné okamihy. Na zdravie lahodných, bezproblémových koktailov!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)