🌾Bacardi 8 Años RESERVA OCHO Rare Gold Rum 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bacardi 8 Años RESERVA OCHO Rare Gold Rum 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite hladkú a bohatú chuť rumu Bacardi Reserva Ocho Rare Gold. Tento prémiový rum, ktorý zrel osem rokov pod karibským slnkom, má zlatistý odtieň a bohatú, zamatovú štruktúru. Je dokonalou voľbou pre tých, ktorí hľadajú sofistikovaný dúšok s tónmi sušeného ovocia, korenia a dubového dreva. Rum Bacardi Reserva Ocho Rare Gold, ktorý je ideálny do koktailov alebo si ho môžete vychutnať čistý, je stelesnením luxusu vo fľaši. Objavte jedinečnú chuť tohto vysokokvalitného rumu a doprajte si nezabudnuteľný pôžitok.

29,69 €

29,69 € Bez DPH

Popis
Zažite slávu rumu Bacardi Reserva Ocho Rare Gold - prémiového rumu, ktorý je výnimočný. Tento vzácny zlatý rum je dôkazom záväzku spoločnosti Bacardi k dokonalosti a svedectvom vášho dobrého vkusu. Vďaka bohatej jantárovej farbe a robustnému 40 % objemu je tento rum dokonalou kombináciou hladkého a silného.

Toto nie je váš každodenný rum. Bacardi Reserva Ocho zreje osem rokov pod karibským slnkom, čoho výsledkom je hlboká, teplá chuť, ktorá nie je ničím výnimočná. Každý dúšok odhaľuje symfóniu chutí, od sladkých tónov sušeného ovocia a orechov až po jemné podtóny vanilky a korenia.

Či už ste znalec rumu, alebo len fanúšik dobrých nápojov, Bacardi Reserva Ocho na vás určite zapôsobí. Vychutnajte si ho čistý, aby ste si vychutnali jeho komplexný chuťový profil, alebo ho primiešajte do svojho obľúbeného koktailu, aby ste získali vyšší zážitok z pitia. Je to viac než len fľaša rumu - je to kus hrdého dedičstva spoločnosti Bacardi, vášnivo vyrobený a nádherne prezentovaný.

Ak hľadáte darček, ktorý určite urobí dojem, nehľadajte ďalej. Fľaša rumu Bacardi Reserva Ocho Rare Gold je premyslenou voľbou na narodeniny, výročie alebo akúkoľvek výnimočnú príležitosť. Nie je to len nápoj, je to zážitok - taký, ktorý si treba vychutnať a podeliť sa oň.

Tak prečo čakať? Zlepšite svoju alkoholickú hru a objavte výraznú chuť rumu Bacardi Reserva Ocho Rare Gold ešte dnes. Na zdravie na dobré časy a skvelý rum!
Tabuľka dát
Bacardi
Nové
chat Komentáre (0)