🌾Taylor's Select Reserve Port 20% Vol. 0,75l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Taylor's Select Reserve Port 20% Vol. 0,75l

1.40 kg
Potešte svoje zmysly portským Taylor's Select Reserve. Toto lákavé víno je dokonalou kombináciou mladistvej ovocnosti a zrelej komplexnosti. Ručne vyberané z prvotriednych viníc ponúka bohatý, hladký záver, ktorý je lahôdkou pre každého milovníka vína. Každý dúšok odhaľuje hlboké, intenzívne chute, ktoré sú výsledkom starostlivého zrenia v korenených dubových sudoch. Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si len užívate príjemný večer, portské Taylor's Select Reserve je dokonalým spoločníkom. Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta kvalitných vín s týmto znamenitým portským. Ochutnajte rozdiel, ochutnajte výnimočnosť značky Taylor's.

16,89 €

16,89 € Bez DPH

Popis
Ponorte sa do bohatej chuti portského Taylor's Select Reserve. Tento výnimočný nápoj je dôkazom majstrovstva a oddanosti vinárov spoločnosti Taylor. Tí sú známi svojou oddanosťou kvalite a toto portské navrhli tak, aby povzbudilo vaše zmysly a ponúklo jedinečný zážitok z pitia.

Taylor's Select Reserve Port je žiarivý skvost rubínovej farby, ktorý ponúka lákavú vôňu zrelých čiernych ríbezlí, sušených sliviek a náznak korenistých tónov. Túto vôňu nádherne dopĺňa plná, bohatá chuť, ktorá kombinuje sladké ovocné tóny s hladkým, zamatovým záverom. Chuť je vynikajúco vyvážená a zaručuje, že každý dúšok je rovnako lahodný ako ten predchádzajúci.

Toto portské sa výborne hodí na akúkoľvek príležitosť a poteší dav. Či už usporadúvate večeru, alebo si chcete oddýchnuť po dlhom dni, portské Taylor's Select Reserve je dokonalým spoločníkom. Spojte ho so syrom, dezertom alebo si ho vychutnajte samostatne - je všestranné, pôžitkárske a vždy uspokojujúce.

Toto portské má nielen výnimočnú chuť, ale je aj v štýlovej fľaši, ktorá dodá každému prostrediu nádych elegancie. Dizajn fľaše vzdáva hold tradičným fľašiam portského z minulosti a dodáva vášmu pitiu nádych nostalgie a dedičstva.

Zažite pôžitok z pitia portského Taylor's Select Reserve - nápoja, ktorý sľubuje zmyslovú cestu a chuť tradície. Vyklopte zátku, nalejte si pohár a nechajte sa portským Taylor's Select Reserve vziať na nezabudnuteľné chuťové dobrodružstvo.
Tabuľka dát
Taylor's
Nové
chat Komentáre (0)