🌾Ramos Pinto Porto Tawny 19,5% Vol. 0,75l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ramos Pinto Porto Tawny 19,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Doprajte si bohatú, zamatovú chuť vína Ramos Pinto Porto Tawny. Toto luxusné portské víno je precízne vyrobené a poteší všetky vaše zmysly. Jeho teplý, červenkastý odtieň a omamná vôňa zrelého ovocia a orechov vás vtiahnu, zatiaľ čo plná, výrazne hladká chuť zanechá trvalý dojem. Ramos Pinto Porto Tawny, ideálne na príjemný večer alebo ako premyslený darček, je viac než len víno, je to oslava v každom dúšku. Pozdvihnite svoj zážitok z vína s týmto nezabudnuteľným portským tawny.

22,19 €

22,19 € Bez DPH

Popis
Objavte lákavú chuť vína Ramos Pinto Porto Tawny. Toto bohaté a sofistikované portské je dôležitým doplnkom do zbierky každého milovníka vína. Toto jemné tawny portské, vyrobené v srdci Portugalska, ponúka jemnú rovnováhu sladkosti a kyslosti a zanechá na vašom podnebí iskrivé chute sušeného ovocia, karamelu a vanilky.

Už od prvého dúšku vás Ramos Pinto Porto Tawny prenesie do slnkom zaliatych viníc údolia Douro, kde sa každé hrozno zbiera ručne, aby sa zabezpečila najvyššia kvalita. Toto portské, ktoré dozrievalo v ochutených dubových sudoch, má pôsobivú hĺbku chuti a zamatovú štruktúru, ktorej sa jednoducho nedá odolať.

Či už plánujete útulnú večeru alebo veľkolepú oslavu, toto tawny portské je vynikajúcim spoločníkom širokej škály jedál. Bez problémov zvýrazní chuť vašich obľúbených jedál - od krémových syrov až po bohaté čokoládové dezerty. A vďaka svojej krásnej jantárovej farbe dodá vášmu jedálenskému stolu elegantný nádych.

Tak prečo čakať? Spoznajte očarujúci svet portugalského vína s vínom Ramos Pinto Porto Tawny. Nie je to len fľaša portského - je to cesta do srdca Portugalska. Vychutnajte si ho samostatne alebo ho primiešajte do sofistikovaného kokteilu. V každom prípade na vás zaručene urobí dojem.

Nezabudnite, že dobré víno je ako dobrý príbeh - je určené na zdieľanie. Nalejte si teda pohár Ramos Pinto Porto Tawny a vytvorte si nezabudnuteľné spomienky ešte dnes!
Tabuľka dát
Ramos Pinto
Nové
chat Komentáre (0)