🌾W. & J. Graham's Tawny Port 10 Years Old 20% Vol. 0,75l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

W. & J. Graham's Tawny Port 10 Years Old 20% Vol. 0,75l in Geschenkbox

1.40 kg
Doprajte si lahodnú chuť portského W. & J. Graham's Tawny Port v špeciálnom darčekovom balení. Toto luxusné portské je potešením pre zmysly vďaka svojmu bohatému jantárovému odtieňu a zamatovej štruktúre. Vychutnajte si komplexný buket sušeného ovocia a korenia, po ktorom nasleduje dlhý, dlhotrvajúci záver. Toto portské, ktoré je ideálne ako darček alebo nádherný doplnok vašej zbierky vín, vás zaručene ohromí. Vychutnajte si ho samostatne alebo v kombinácii so skvostným dezertom, aby ste si ho skutočne vychutnali. Prineste si domov eleganciu a sofistikovanosť W. & J. Graham's Tawny Port ešte dnes.

29,69 €

29,69 € Bez DPH

Popis
Vychutnajte si neuveriteľný zážitok z portského W. & J. Graham's Tawny Port, ktoré je nadčasovou klasikou vo svete kvalitných vín. Toto elegantné víno je skutočným dôkazom vinárskeho umenia, vytvoreného s dôrazom na detail a so snahou o kvalitu. Toto portské Tawny, ktoré vyrába spoločnosť W. & J. Graham's, jedno z najuznávanejších vinárstiev na svete, je esenciou sofistikovanosti.

Toto vynikajúce víno, ktoré zrelo desať rokov, sa môže pochváliť komplexným chuťovým profilom, ktorý určite podráždi vaše chuťové poháriky. Každý dúšok odhalí symfóniu chutí od bohatých tónov zrelého ovocia až po náznaky medu, orechov a korenia. Toto portské Tawny je úžasnou zmesou chutí, ktoré dokonale vyvažujú sladkosť a kyslosť, čím vytvárajú harmonický zážitok z pitia, po ktorom budete chcieť ešte viac.

Hlboká jantárová farba tohto vína je vizuálnym zážitkom, ktorý sa hodí k jeho nádhernej chuti. Je ideálne na uvoľnenie po dlhom dni, na oslavu výnimočných príležitostí alebo jednoducho na to, aby ste si dopriali chvíľu luxusu. Vychutnajte si ho s rôznymi jedlami, od ostrých syrov až po dekadentné dezerty, alebo ho nechajte stáť samostatne ako dezert.

Portské W. & J. Graham's Tawny je viac ako len víno, je to zážitok, cesta chuti, ktorá vás s každým dúškom prenesie do portugalských viníc. Nie je to len fľaša vína, ale umelecké dielo, svedectvo zručnosti a vášne jeho výrobcov.

Nenechajte si ujsť toto podmanivé víno. Či už ste skúsený milovník vína, alebo nováčik vo svete kvalitných vín, portské W. & J. Graham's Tawny Port musíte ochutnať. Zažite pôžitok z tohto vína a nechajte svoje zmysly vydať sa na nezabudnuteľnú cestu.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)