🌾Wieser Single Malt WIESky French Oak Whisky 40% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wieser Single Malt WIESky French Oak Whisky 40% Vol. 0,5l

1.40 kg
Vychutnajte si každý dúšok piva Wieser Single Malt WIESky Francúzsky dub Whisky. Tento špičkový destilát, ktorý zreje v sudoch z francúzskeho duba, prináša očarujúcu zmes chutí. S každým dúškom zažijete bohatú, plnú chuť s podtónmi vanilky, karamelu a náznakom korenia. Táto whisky nie je len nápoj, je to zážitok - chuťová cesta, ktorá vás prevedie srdcom Francúzska priamo z vašej obývačky. Ideálna na pokojné, rozjímavé večery alebo ako elegantný darček pre vašich blízkych. Vychutnajte si WIESky French Oak Whisky - pretože si zaslúžite to najlepšie.

45,29 €

45,29 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme spoločnosť Wieser Single Malt WIESky Francúzsky dub Whisky! Tento výnimočný destilát, vyrobený s vášňou a precíznosťou, musí mať každý znalec whisky. Nie je to len ďalšia fľaša na vašej polici, je to zážitok, ktorý čaká na objavenie.

Wieser Single Malt WIESky z francúzskeho duba Whisky sa rodí z toho najlepšieho jačmeňa, destiluje sa a starostlivo dozrieva v sudoch z francúzskeho duba. Výsledok? Hladká, plná whisky s bohatou chuťou a obsahom alkoholu na úrovni 40 % objemu. Každý dúšok tejto whisky vám dá pocítiť remeselnú zručnosť, ktorá bola do nej vložená.

Sudy z francúzskeho duba vtláčajú whisky jedinečný charakter a dodávajú jej tóny vanilky, karamelu a ľahký nádych dymu. Proces zrenia jej tiež prepožičiava krásnu zlatistú farbu, ktorá je potešením pre oči.

Čo však túto whisky odlišuje, je dlhotrvajúci záver. Dochuť je hladkou melódiou, ktorá s vami zostane a každý dúšok sa stane nezabudnuteľným zážitkom.

Ideálna na bežné popíjanie aj na špeciálne príležitosti, Wieser Single Malt WIESky French Oak Whisky je všestranným prírastkom do vašej zbierky. Vychutnajte si ju čistú, aby ste ocenili celé spektrum jej chutí, alebo ju primiešajte do svojho obľúbeného koktailu, aby ste si ju vychutnali.

Tak prečo čakať? Pozdvihnite svoj zážitok z whisky so značkou Wieser Single Malt WIESKY French Oak Whisky. Je to viac ako nápoj, je to cesta chutí, vytvorená pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote.
Tabuľka dát
Wieser
Nové
Krajina pôvodu
Austria
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)