🌾Old Raven Triple Distilled Single Malt Whisky Black Edition 41,8% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Old Raven Triple Distilled Single Malt Whisky Black Edition 41,8% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte výnimočnú chuť Old Raven Triple Distilled Single Malt Whisky, Black Edition. Tento prémiový destilát je starostlivo vyrobený trojitou destiláciou, čo zaručuje hladký, rafinovaný chuťový profil, ktorý poteší každého znalca whisky. Uzavretá v elegantnej darčekovej škatuľke je dokonalým darčekom alebo zaslúženým potešením pre vás. Vychutnajte si bohaté, vrstevnaté tóny tejto výnimočnej single malt whisky a zažite pôžitok z Old Raven v každom dúšku. Vypustite havrana a nechajte sa unášať dobrodružstvom whisky!

64,89 €

64,89 € Bez DPH

72,10 €-10%

Popis
Doprajte si Old Raven Triple Distilled Single Malt Whisky Black Edition. Táto prvotriedna pálenka je lahôdkou pre znalcov whisky aj pre nováčikov. Vyrobená s maximálnou starostlivosťou, každý dúšok vás vezme na cestu symfóniou chutí.

The Old Raven Whisky je trikrát destilovaná, čo zaručuje hladký a rafinovaný zážitok. Vďaka tomuto starostlivému procesu vyčnieva z davu a sľubuje chuť, ktorá je rovnako jedinečná ako príjemná. S každým dúškom zažijete harmóniu chutí, ktorá vo vás zanechá túžbu po ďalších.

Black Edition nie je ničím výnimočným. Jeho tmavý, bohatý odtieň je prísľubom hĺbky a komplexnosti, ktorá sa v ňom skrýva. Whisky ponúka lákavú zmes dymových, sladkých a jemne korenistých tónov, vďaka čomu je každý dúšok nádherným objavom.

Old Raven je uložená v elegantnej darčekovej škatuľke Whisky Black Edition je dokonalým darčekom na akúkoľvek príležitosť. Či už oslavujete významný míľnik, vyjadrujete svoje uznanie, alebo si jednoducho doprajete pohostenie, táto whisky na vás určite urobí dojem. Jej elegantné balenie odzrkadľuje kvalitu nápoja vo vnútri a robí z nej darček, ktorý je rovnako príjemný na darovanie ako na prijatie.

Na trhu presýtenom obyčajnými whisky je Old Raven Triple Distilled Single Malt Whisky Black Edition vyniká. Je to viac než len nápoj, je to zážitok. Tak prečo čakať? Doprajte si túto výnimočnú whisky ešte dnes. Nebudete ľutovať.
Tabuľka dát
Old Raven
Nové
Krajina pôvodu
Austria
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)