🌾Pfanner Bourbon Oak Cask Single Malt Whisky 56,4% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pfanner Bourbon Oak Cask Single Malt Whisky 56,4% Vol. 0,5l

1.40 kg
Doprajte si jemnú, bohatú chuť Pfanner Bourbon Dubový sud Single Malt Whisky. Tento ručne a s láskou vyrobený skvost dozrieva v sudoch z bourbonského duba, čím získava jedinečnú chuť, ktorá je výrazná a zamatová. Každý dúšok odhalí symfóniu chutí, od sladkého karamelu po korenistý dub, ktoré sú vyvážené nádychom vanilky. Túto whisky musí mať každý znalec. Navyše sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuľke, takže je ideálna pre niekoho výnimočného. Zažite teplo, vychutnajte si sofistikovanosť a užite si cestu so spoločnosťou Pfanner Bourbon Dubový sud Single Malt Whisky.

69,09 €

69,09 € Bez DPH

Popis
Zažite elegantné pôžitkárstvo spoločnosti Pfanner Bourbon Dubový sud Single Malt Whisky. Táto whisky prémiovej kvality je stelesnením sofistikovanosti a ponúka hlbokú, dobre vyvinutú chuť, ktorá je jednoducho neodolateľná pre každého milovníka whisky.

Táto whisky sa vyrába v tradičnej pálenici Pfanner a dozrieva v dubových sudoch po bourbone, čo jej dodáva jedinečnú, výraznú chuť. Proces zrenia v dubových sudoch dodáva tejto jednosladovej whisky bohatý, dymový charakter, doplnený jemnými tónmi vanilky a karamelu. Vďaka tomuto robustnému chuťovému profilu je ideálnou voľbou na popíjanie čistej whisky, s ľadom alebo ako základ vášho obľúbeného kokteilu.

Ale Pfanner Bourbon Dubový sud Single Malt Whisky nie je len o chuti - je to zážitok. V okamihu, keď otvoríte fľašu, vás privíta omamná vôňa, ktorá udáva tón tomu, čo príde. Keď sa dostane na vaše chuťové bunky, môžete si vychutnať komplexné vrstvy chutí, pričom každý dúšok odhalí nové prekvapenie.

Táto whisky, prezentovaná v štýlovej darčekovej škatuľke, je ideálna ako darček na špeciálnu príležitosť alebo jednoducho ako potešenie pre seba. Či už ste znalec whisky, alebo len oceňujete dobrý nápoj, Pfanner Bourbon Dubový sud Single Malt Whisky vás určite poteší.

Tak prečo čakať? Vydajte sa na cestu svetom kvalitnej whisky so spoločnosťou Pfanner Bourbon Oak Cask Single Malt Whisky - symfónia chutí, ktorá sľubuje, že budete chcieť viac.
Tabuľka dát
Pfanner
Nové
Krajina pôvodu
Austria
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)