🌾Ruotker's WILHELM III. Whiskey 46% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ruotker's WILHELM III. Whiskey 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si bohatú chuť Ruotker's WILHELM III Whisk(e)y! Táto prémiová whiskey v elegantnej darčekovej škatuľke je zamatovou zmesou jemných chutí, ktoré sa roztancujú na vašom podnebí. Je to dokonalý spôsob, ako osláviť špeciálnu príležitosť alebo si jednoducho oddýchnuť po dlhom dni. Vďaka hlbokému jantárovému odtieňu a nádhernej aróme je každý dúšok whisky Ruotker's WILHELM III Whisk(e)y je cestou zmyslovej rozkoše. Doprajte si fľašu ešte dnes a zažite vznešenú chuť skutočne výnimočnej whisky. Na zdravie na tie najlepšie veci v živote!

53,19 €

53,19 € Bez DPH

Popis
Doprajte si vynikajúcu chuť WILHELM III od spoločnosti Ruotker Whisk(e)yv elegantnom darčekovom balení. Táto hladká, bohatá whiskey, ktorá je dokonalým spoločníkom na výnimočné príležitosti, sa môže pochváliť 46 % objemom a prináša vašim chuťovým pohárikom silný, ale zároveň rafinovaný zážitok.

Whisky Ruotker's WILHELM III sa vyrába z tých najlepších obilnín Whisk(e)y je starostlivo destilovaná a vyzrievaná, čoho výsledkom je jedinečná zmes chutí, ktorá si vás podmaní od prvého dúšku. Zlatý jantárový odtieň whisky svedčí o jej výnimočnej kvalite a remeselnom spracovaní.

Darčekové balenie dodáva whiskey nádych elegancie a je ideálnym darčekom pre milovníkov whiskey. Nie je to len fľaša whiskey, je to kompletný zážitok, ktorý vzrušuje zmysly. Od okamihu otvorenia škatule, cez nádhernú vôňu, ktorá vás privíta, až po nezabudnuteľnú chuť, ktorá zostane na jazyku.

Či už ste znalec whisky, alebo nováčik vo svete liehovín, Ruotker's WILHELM III Whisk(e)y je prísľubom bezkonkurenčnej degustačnej cesty. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo s obľúbeným miešaným nápojom - výber je na vás.

Zažite esenciu kvalitnej whisky s Ruotker's WILHELM III. Nie je to len nápoj, je to oslava najkrajších okamihov života. Urobte si ju svojou ešte dnes a pozdvihnite svoj zážitok z pitia.
Tabuľka dát
Ruotker's
Nové
Krajina pôvodu
Austria
chat Komentáre (0)