🌾Ruotker's RUEDIGER II. Whiskey 43,3% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ruotker's RUEDIGER II. Whiskey 43,3% Vol. 0,7l

1.40 kg
Ponorte sa do bohatej, dymovej chuti výrobku RUEDIGER II od spoločnosti Ruotker Whisk(e)y. Dokonalá zmes jemných obilnín a starých destilačných techník ponúka plnú chuť s pôsobivým objemom 43,3 %. Každý dúšok odhaľuje symfóniu dubových tónov, zatiaľ čo náznaky korenia a vanilky pretrvávajú na jazyku. Whiskey sa dodáva v elegantnej, štýlovej fľaši uloženej v elegantnej darčekovej škatuli. Je to ideálny darček pre nadšenca whiskey vo vašom živote alebo pôžitok pre vás samých. Odhaľte luxus a vychutnajte si sofistikovanosť s whisky RUEDIGER II značky Ruotker Whisk(e)y.

46,39 €

46,39 € Bez DPH

Popis
Zažite bohatú, vynikajúcu chuť výrobku RUEDIGER II od spoločnosti Ruotker Whisk(e)y. Tento osobitý destilát, krásne prezentovaný v štýlovej darčekovej škatuľke, je pre milovníkov whisky čistým potešením. So svojím jedinečným objemom 43,3 % zanechá v sebe punc, ktorý určite zanechá trvalý dojem.

Každý dúšok Ruotker's RUEDIGER II odhaľuje symfóniu chutí. Čakajú vás hladké, teplé tóny dubového dreva, ktoré sa miešajú s jemnými tónmi karamelu, korenia a dlhotrvajúcou stopou dymu. Je to zmyslová cesta, ktorá začína robustnou, plnou chuťou a končí dlhotrvajúcim, hodvábne hladkým záverom.

Či už ste znalec whisky, alebo nováčik, ktorý si chce rozšíriť chuťové bunky, Ruotker's RUEDIGER II je vynikajúcou voľbou. Vďaka štýlovej darčekovej škatuľke je to aj jedinečný a premyslený nápad na darček. Prečo teda neobdarovať seba alebo niekoho blízkeho fľašou tejto luxusnej, špičkovej whisky?

Nezabudnite, že Ruotker's RUEDIGER II nie je len nápoj - je to zážitok. Oslava remeselnej zručnosti, tradície a lásky k vynikajúcej whiskey. Tak si nalejte pohár a vychutnajte si tento okamih. Zaslúžite si to.

Vychutnajte si Ruotker's RUEDIGER II zodpovedne. Je to viac než len nápoj - je to zážitok, ktorý si treba vychutnať. Na zdravie!
Tabuľka dát
Ruotker's
Nové
Krajina pôvodu
Austria
chat Komentáre (0)