🌾Old Raven Triple Distilled Single Malt Whisky SMOKY 41% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Old Raven Triple Distilled Single Malt Whisky SMOKY 41% Vol. 0,5l

1.40 kg

53,19 €

53,19 € Bez DPH

59,10 €-10%

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Vychutnajte si hladký, dymový pocit z trojitej destilácie Old Raven Single Malt Whisky. Táto whisky, ručne vyrobená starostlivým destilačným procesom, prináša nezabudnuteľný chuťový zážitok, po ktorom budete chcieť ešte viac. Toto nie je len obyčajný nápoj - je to symfónia chutí vo fľaši.

Každý dúšok whisky Old Raven odkrýva bohaté, dymové tóny pochádzajúce z najjemnejšieho sladového jačmeňa. Je trikrát destilovaný, čo znamená, že prešiel prísnym procesom, ktorý zaručuje vynikajúcu chuť a hladký záver. Táto whisky nie je len potešením pre vaše chuťové poháriky, ale aj dôkazom nadčasového remeselného spracovania whisky.

Vaša whisky Old Raven sa dodáva elegantne zabalená v darčekovej škatuľke, takže je ideálnym darčekom pre znalca whisky vo vašom živote alebo príjemným potešením pre vás samých. Keď rozbalíte svoju whisky Old Raven, neotvárate len fľašu whisky - rozbalíte luxusný zážitok.

Či už oslavujete výnimočnú príležitosť, alebo sa jednoducho len lúčite po dlhom dni, Old Raven Triple Distilled Single Malt Whisky by mala byť vašou voľbou. Nie je to len nápoj, je to chvíľa potešenia vo fľaši. Tak prečo čakať? Pozdvihnite svoju hru s whisky Old Raven ešte dnes. Pamätajte, že dobré veci prichádzajú k tým, ktorí si ich vychutnávajú.
Tabuľka dát
Old Raven
Nové
chat Komentáre (0)