🌾HAWARA Apfel-Zimt-Likör 23% Vol. 0,02l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HAWARA Apfel-Zimt-Likör 23% Vol. 0,02l

1.40 kg
Vyskúšajte lahodnú chuť jablkovo-škoricového likéru HAWARA, jedinečnej zmesi chrumkavého jablka a hrejivej škorice. Tento likér je dokonalým doplnkom vášho večerného kokteilu, ktorý zvýrazní chuť vášho nápoja sladkým, ale zároveň pikantným nádychom. Alebo si ho vychutnajte samostatne a nechajte hladkú, bohatú chuť, aby potešila vaše zmysly. Vďaka nádhernej rovnováhe medzi sladkosťou a korenistosťou je tento likér HAWARA pochúťkou pre všetky ročné obdobia. Či už ste nadšenec koktailov alebo znalec alkoholu, jablkovo-škoricový likér HAWARA musíte vyskúšať. Na zdravie na dobré časy a skvelé chute!

2,69 €

2,69 € Bez DPH

Popis
Ponorte sa do aromatického potešenia HAWARA Apfel-Zimt-Likör. Tento očarujúci jablkovo-škoricový likér je lahôdkou pre vaše chuťové poháriky a prináša dokonalú rovnováhu sladkých a korenistých chutí. Každý dúšok odhalí šťavnatosť zrelých jabĺk, ktoré dopĺňa hrejivé exotické korenie škorice. Tento likér, vyrobený s dôkladnou pozornosťou k detailom, je dôkazom oddanosti spoločnosti HAWARA kvalite a tradícii.

HAWARA Apfel-Zimt-Likör je ideálny na popíjanie počas chladných večerov, je však dostatočne univerzálny aj na miešanie do koktailov alebo na pokvapkanie dezertov. Je ako kúsok jablkového koláča v pohári, ale so vzrušujúcim alkoholickým nádychom! Zabalený v štýlovej fľaši je tiež premysleným darčekom pre tých, ktorí oceňujú kvalitné liehoviny.

Nechytajte nás len za slovo, vyskúšajte jedinečnú chuť HAWARA Apfel-Zimt-Likör na vlastnej koži. Nie je to len likér, je to zmyslová cesta, ktorá oživuje upokojujúcu pohodu domácej kuchyne. S HAWARA je každý dúšok príležitosťou na oslavu. Tak prečo čakať? Doprajte si sladko-korenistú symfóniu HAWARA Apfel-Zimt-Likör ešte dnes.
Tabuľka dát
Hawara
Nové
chat Komentáre (0)