🌾HAWARA Apfel-Zimt-Likör 23% Vol. 22x0,02l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HAWARA Apfel-Zimt-Likör 23% Vol. 22x0,02l

1.40 kg
Objavte lahodnú zmes jabĺk a škorice v Apfel-Zimt-Likör od spoločnosti HAWARA. Tento ručne vyrábaný likér s jedinečným spojením ovocného jablka a korenistej škorice je absolútnym potešením pre vaše chuťové bunky. Vyrobený z tých najlepších ingrediencií ponúka bohatú, robustnú chuť, ktorá pretrváva a je ideálnou voľbou na príjemný večer. Vychutnajte si ho samostatne alebo ho primiešajte do svojich obľúbených koktailov. Vyskúšajte autentickú chuť Apfel-Zimt-Likör od spoločnosti HAWARA - váš ďalší nápoj na akúkoľvek príležitosť!

35,89 €

35,89 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám HAWARA Apfel-Zimt-Likör, aromatickú zmes jabĺk a škorice, ktorá sľubuje jedinečný chuťový zážitok. Tento hrejivý likér zachytáva útulnú esenciu sychravého jesenného dňa a prináša ju v nádherne navrhnutej fľaši, ktorú budete s hrdosťou vystavovať.

Predstavte si, že sa zahryznete do šťavnatého zrelého jablka a jeho sladký nektár vám exploduje v ústach. Teraz pridajte dotyk teplej, korenistej škorice, ktorá zabalí vaše zmysly do upokojujúceho objatia. Presne to dostanete s každým dúškom nášho HAWARA Apfel-Zimt-Likör. Je to chutná kombinácia, ktorá určite pošteklí vaše chuťové poháriky a vyčarí vám úsmev na tvári.

Nie je to však len o chuti. Tento likér sa vyrába s láskou a starostlivosťou, pričom sa používajú len tie najlepšie ingrediencie. Jablká sa zbierajú na vrchole zrelosti, aby sa zabezpečila živá, ovocná chuť, zatiaľ čo škorica sa starostlivo vyberá pre svoju výraznú, lákavú arómu. Každá fľaša je dôkazom našej oddanosti kvalite a chuti.

Vychutnajte si náš HAWARA Apfel-Zimt-Likör samostatne alebo ho primiešajte do svojich obľúbených koktailov, aby ste si ho vychutnali. Je to tiež ideálna prísada na varenie a pečenie, ktorá dodá vašim pokrmom kvapku ovocno-korenistej dobroty.

Či už ste znalec likérov, alebo len hľadáte niečo nové na vyskúšanie, náš HAWARA Apfel-Zimt-Likör musíte mať. Vďaka svojmu jedinečnému chuťovému profilu je vynikajúcim doplnkom každej zbierky likérov a jeho štýlová fľaša z neho robí skvelý darček na každú príležitosť.

Nenechajte si ujsť túto príležitosť. Zažite nádherné spojenie jablka a škorice s našou HAWARA Apfel-Zimt-Likör. Je to chuťové dobrodružstvo, ktoré si nebudete chcieť nechať ujsť!
Tabuľka dát
Hawara
Nové
chat Komentáre (0)