🌾Alpengin Small Batch Handcrafted Glüh Gin 40% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Alpengin Small Batch Handcrafted Glüh Gin 40% Vol. 0,5l

1.40 kg
Potešte svoje zmysly s naším ručne vyrábaným glüh ginom Alpengin Small Batch. Tento jedinečný, remeselne vyrábaný gin sa starostlivo vyrába v malých sériách, čo zaručuje špičkovú kvalitu a chuť. Vďaka dynamickým korenistým tónom a teplým podtónom je ideálny na popíjanie pri ohni alebo miešanie do obľúbených koktailov. Tento ručne a s vášňou vyrábaný gin je nevyhnutnou súčasťou zbierky každého milovníka ginu. Zažite autentickú chuť remeselnej výroby s gínom Alpengin Glüh - je hladký, korenistý, je to všetko, čo má gin mať. Objavte svet chutí s gínom Alpengin.

33,39 €

33,39 € Bez DPH

Popis
Objavte kúzlo nášho ručne vyrábaného ginu Glüh Alpengin Small Batch. Tento gin, ktorý sa vyrába s láskou z tých najlepších ingrediencií a starostlivým postupom, je absolútnym potešením pre milovníkov ginu aj pre nových fanúšikov. Čím je teda taký výnimočný?

Náš Glüh Gin nie je len nápoj, je to zážitok. Vyrába sa ručne v malých sériách a je to práca plná lásky, ktorá sa prejavuje v každom dúšku. Umenie, vášeň a odhodlanie vložené do procesu destilácie žiaria a odlišujú náš gin od ostatných.

Zmiešali sme klasickú jalovcovú chuť so zmesou lákavých korenín, ktoré vytvárajú hrejivú, lákavú vôňu a bohatú, komplexnú chuť. Je žiarivou hviezdou každého ginového kokteilu, ale obstojí aj samostatne, takže je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú prémiový gin na popíjanie.

Toto nie je bežný gin. Náš Alpengin Small Batch Handcrafted Glüh Gin je výnimočný, jedinečný destilát, ktorý vzbudzuje pozornosť a získava si srdcia. Keď ho ochutnáte, pochopíte prečo. Jeho špičková kvalita a výnimočná chuť sú jednoducho neporovnateľné.

Tak prečo si ho trochu nedopriať? Či už ste nadšenec ginu, alebo sa na jeho ceste ešte len chystáte, náš Alpengin Small Batch Handcrafted Glüh Gin musíte vyskúšať. Je načase pozdvihnúť svoju ginovú hru a dopriať svojim chuťovým pohárikom niečo skutočne výnimočné.
Tabuľka dát
Alpengin
Nové
chat Komentáre (0)