🌾1423 24 DAYS OF RUM The Original Rum Box Blue Edition 42,5% Vol. 24x0,02l in Geschenkbox mit 2 Nosing Gläsern | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

1423 24 DAYS OF RUM The Original Rum Box Blue Edition 42,5% Vol. 24x0,02l in Geschenkbox mit 2 Nosing Gläsern

1.40 kg
Zažite bohatú, exotickú chuť rumu ako nikdy predtým s našou originálnou modrou edíciou Rum Box! Táto vzrušujúca darčeková kazeta obsahuje 24 miniatúrnych fliaš rumu, z ktorých každá má svoju jedinečnú chuť a charakter. Zabalená v štýlovej modrej škatuľke je dokonalým darčekom pre milovníkov rumu vo vašom živote. Súčasťou sú aj dva poháre na nosenie pre dokonalý zážitok z ochutnávania. S našou kolekciou 24 dní rumu zažijete každý deň nové dobrodružstvo. Nie je to len darček, je to cesta do srdca karibského alkoholu. Tak prečo čakať? Ponorte sa a objavujte svet rumu ešte dnes!

70,29 €

70,29 € Bez DPH

Popis
Objavte radosť z prémiového rumu s našou originálnou modrou edíciou Rum Box. Toto lákavé balenie musí mať každý nadšenec rumu alebo každý, kto sa chce ponoriť do podmanivého sveta rumu. Každá z 24 miniatúrnych fliaš rumu, ktoré boli ručne vybrané z najlepších liehovarov na svete, ponúka exkluzívnu chuť najslávnejšieho karibského alkoholu.

Nejde však len o rum. Modrá edícia obsahuje aj dva vysokokvalitné nosové poháre, ktoré sú ideálne na ocenenie bohatej arómy a komplexnej chuti každého rumu. Každý dúšok z týchto pohárov je pozvánkou na cestu za chuťou, a to z pohodlia vášho domova.

To všetko je elegantne zabalené v štýlovej modrej darčekovej škatuli, ktorá je ideálnym darčekom na oslavy sviatkov, narodenín alebo na akúkoľvek výnimočnú príležitosť, ktorá si vyžaduje nádych sofistikovanosti. Alebo si doprajte radosť sami sebe a vychutnajte si každodenné objavovanie rumu počas 24 dní?

Modrá edícia Original Rum Box je viac ako len darček, je to zážitok. Každý deň odhalí nový rum, novú chuť a nový príbeh. Tak prečo čakať? Začnite svoje rumové dobrodružstvo ešte dnes a objavujte svet po dúškoch!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)