🌾1423 24 DAYS OF RUM The Original Rum Box Blue Edition 42,5% Vol. 24x0,02l in Geschenkbox mit 2 Nosing Gläsern | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

1423 24 DAYS OF RUM The Original Rum Box Blue Edition 42,5% Vol. 24x0,02l in Geschenkbox mit 2 Nosing Gläsern

1.40 kg
Oplev den rige, eksotiske smag af rom som aldrig før med vores Original Rum Box Blue Edition! Denne spændende gaveæske indeholder 24 miniatureflasker rom, hver med sin egen unikke smag og karakter. Pakket i en stilfuld blå æske er det den perfekte gave til rom-entusiasterne i dit liv. Der medfølger også to næseglas til den ultimative smagsoplevelse. Pak et nyt eventyr ud hver dag med vores 24 Days of Rum-kollektion. Det er ikke bare en gave, det er en rejse til hjertet af den caribiske spiritus. Så hvorfor vente? Dyk ned og udforsk rommens verden i dag!

70,29 €

70,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev glæden ved førsteklasses rom med vores Original Rum Box Blue Edition. Denne fristende pakke er et must-have for enhver rom-entusiast eller enhver, der er ivrig efter at dykke ned i rommens fængslende verden. Hver af de 24 miniature romflasker er håndplukket fra de fineste destillerier i verden og giver en eksklusiv smag af Caribiens mest berømte spiritus.

Men det handler ikke kun om rom. Blue Edition indeholder også to nosing-glas af høj kvalitet, som er perfekte til at nyde den rige aroma og komplekse smag af hver rom. Hver slurk fra disse glas er en invitation til at tage på en smagsrejse hjemmefra.

Det hele leveres elegant pakket i en stilfuld blå gaveæske, hvilket gør det til en ideel gave til højtider, fødselsdage eller enhver anden særlig lejlighed, der kræver et strejf af raffinement. Eller hvorfor ikke forkæle dig selv og nyde en daglig romudforskning i 24 dage?

The Original Rum Box Blue Edition er mere end bare en gave; det er en oplevelse. Hver dag afslører en ny rom, en ny smag og en ny historie. Så hvorfor vente? Start dit romeventyr i dag, og udforsk verden en slurk ad gangen!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)