Crown Royal REGAL APPLE 35% Vol. 1l in Geschenkbox | Ostatné alkoholické nápoje | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Crown Royal REGAL APPLE 35% Vol. 1l in Geschenkbox

1.40 kg
Ponúkame Vám Crown Royal REGAL APPLE v darčekovej krabici. Je to jedinečná a výnimočná whisky, ktorá prichádza s neodolateľným chuťovým profilem. Ochutnajte túto lahodnú whisky s príchuťou jemne sladkých jabĺk. Crown Royal REGAL APPLE je výsledkom dokonalého zmesi kanadskej whisky a prírodných jablkových chutí. Je to ideálny darček pre všetkých milovníkov whisky, ktorí hľadajú niečo nové a inovatívne. Nečakajte, objednajte si ho ešte dnes a urobte si alebo svojim blízkym radosť!

46,29 €

46,29 € Bez DPH

Popis
Zažite kráľovskú chuť s Crown Royal Regal Apple v úžasnej darčekovej krabici. Táto vynikajúca whiskey je zmesou najlepších kanadských whisky s prírodnou jablkovou príchuťou, výsledkom čoho je nádherne hladký a bohatý nápoj.

Od prvého dúšku vás privítajú svieže jablkové tóny, ktoré dokonale dopĺňa hrejivosť prémiovej whiskey. Jej výrazný chuťový profil je odvážny a zároveň jemný, zachytáva esenciu čerstvých, zrelých jabĺk a sofistikovanosť rokmi overenej whisky.

Regal Apple je ideálna na popíjanie čistej whisky, s ľadom alebo do klasických koktailov, ktorým dodá jedinečný nádych vašim obľúbeným nápojom. Či už ste znalec whiskey, alebo hľadáte novú chuť, ktorú by ste mohli preskúmať, Crown Royal Regal Apple je úžasnou voľbou.

To, čo ju odlišuje, sú živé jablkové tóny, ktoré z nej robia univerzálny doplnok každého domáceho baru. Vďaka jasným ovocným príchutiam a hladkému záveru je to miláčik davu, ktorý sa skvele hodí na akékoľvek stretnutie alebo oslavu.

Prezentovaný v krásne navrhnutej darčekovej krabici je ideálnym darčekom na tieto výnimočné príležitosti. Či už oslavujete narodeniny, výročie alebo jednoducho chcete potešiť niekoho výnimočného, Crown Royal Regal Apple je štýlovým a premysleným darčekom.

Objavte jemnú a osviežujúcu chuť Crown Royal Regal Apple. Je to viac než len whiskey - je to kráľovský zážitok.
Tabuľka dát
Crown Royal
Nové
chat Komentáre (0)
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: