Crown Royal REGAL APPLE 35% Vol. 1l in Geschenkbox | Andre alkoholiske drikke | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Crown Royal REGAL APPLE 35% Vol. 1l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den uimodståelige smag af Crown Royal Regal Apple i en luksus gaveæske. Denne premium whisky er infuseret med grønne æble aromaer og en let sødme, der skaber en rig og robust drik. Den er perfekt til at give din cocktail et unikt twist eller nyde ren og kølig på en afslappet aften. Med sin flotte emballage er den også den perfekte gave til dem, der sætter pris på god whisky. Du vil ikke kunne modstå denne spændende kombination af klassisk canadisk whisky og frisk æblesmag. Så prøv Crown Royal Regal Apple og oplev en smag, du ikke vil glemme.

46,29 €

46,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den kongelige smag med Crown Royal Regal Apple, præsenteret i en fantastisk gaveæske. Denne udsøgte whisky er en blanding af de fineste canadiske whiskyer, tilsat naturlig æblesmag, hvilket resulterer i en vidunderlig blød og fyldig drink.

Fra første slurk vil du blive mødt af sprøde æbletoner, der suppleres perfekt af varmen fra den førsteklasses whisky. Den særprægede smagsprofil er både fed og delikat og indfanger essensen af friske, modne æbler og raffinementet fra en ældgammel whiskey.

Regal Apple er perfekt til at nippe til rent, med is eller i klassiske cocktails og giver et unikt twist til dine yndlingsdrinks. Uanset om du er whiskey-kender eller leder efter en ny smag at udforske, er Crown Royal Regal Apple et dejligt valg.

Det, der adskiller den fra mængden, er de levende æbletoner, som gør den til en alsidig tilføjelse til enhver hjemmebar. Med sin lyse frugtsmag og bløde finish er det en crowd-pleaser, der er fantastisk til enhver sammenkomst eller fest.

Den præsenteres i en smukt designet gaveæske og er en ideel gave til de særlige lejligheder. Uanset om du skal fejre fødselsdag, jubilæum eller bare vil forkæle en særlig person, er Crown Royal Regal Apple en stilfuld og betænksom gave.

Oplev den bløde og forfriskende smag af Crown Royal Regal Apple. Det er mere end bare en whisky - det er en kongelig oplevelse.
Produktinformation
Crown Royal
Ny
chat Anmeldelser (0)
Kunder, der købte denne vare, købte også