Citadelle NO MISTAKE Old Tom Gin 46% Vol. 0,5l in Geschenkbox | Old Tom Gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Citadelle NO MISTAKE Old Tom Gin 46% Vol. 0,5l in Geschenkbox

1.40 kg
Hľadáte ideálny darček pre milovníka ginu? Nehľadajte nič iné ako Citadelle NO MISTAKE Old Tom Gin. Tento prémiový gin, uložený v štýlovej darčekovej škatuľke, je potešením nielen pre chuťové poháriky, ale aj pre oči. Jeho jedinečná chuť získaná zo zmesi exotických rastlín ponúka bohatý a jemný zážitok, vďaka ktorému je každý dúšok dobrodružstvom. Ideálny na popíjanie čistého ginu, miešanie do koktailov alebo vychutnávanie pri špeciálnych príležitostiach. Prebuďte v sebe znalca s džinom NO MISTAKE Old Tom Gin od Citadelle. Nenechajte si ujsť príležitosť a kúpte si tento skvost ešte dnes!

24,69 €

24,69 € Bez DPH

Popis
Objavte vynikajúcu chuť Citadelle NO MISTAKE Old Tom Gin v štýlovej darčekovej škatuľke. Tento prvotriedny gin je povinnou výbavou pre všetkých milovníkov ginu a ideálnym darčekom na každú príležitosť.

Citadelle NO MISTAKE Old Tom Gin je výnimočnou zmesou starostlivo vybraných rastlinných látok, ktorá vaše chuťové poháriky vezme na nezabudnuteľnú cestu. Tento gin je dokonalou zmesou borievky, koriandra a kvetinových prvkov, ktoré v sebe ukrývajú punc chuti, po ktorom nasleduje hladký, sladký záver.

Tento gin Old Tom nie je priemerný gin. Je to poklona tradičnému, mierne osladenému štýlu ginu obľúbenému v 18. storočí s moderným nádychom. Zrel v drevenom sude, má bohatšiu chuť, jemnejšiu štruktúru a zlatistý odtieň, ktorý ho odlišuje od ostatných ginov.

Či už ste znalec ginu, alebo nováčik objavujúci svet prémiových liehovín, tento gin vás nesklame. Je ideálny na popíjanie čistý, s ľadom alebo ako základ vášho obľúbeného kokteilu.

Gin Citadelle NO MISTAKE Old Tom je zabalený v elegantnej darčekovej škatuľke a je fantastickým darčekom pre blízkeho človeka alebo špeciálnym potešením pre vás. Je to viac ako len fľaša ginu - je to zážitok, ktorý čaká na otvorenie.

Láka vás to? My sme si to mysleli. Vyskúšajte Citadelle NO MISTAKE Old Tom Gin a zažite chuť skutočného remeselného umenia. Je to nápoj, ktorý neurobil žiadnu chybu, keď si vydobyl miesto povinnej ochutnávky pre všetkých milovníkov ginu.
Tabuľka dát
Citadelle
Nové
chat Komentáre (0)