Citadelle NO MISTAKE Old Tom Gin 46% Vol. 0,5l in Geschenkbox | Old Tom Gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Citadelle NO MISTAKE Old Tom Gin 46% Vol. 0,5l in Geschenkbox

1.40 kg
Leder du efter den perfekte gave til en gin-elsker? Så er Citadelle NO MISTAKE Old Tom Gin den perfekte gave. Denne førsteklasses gin, der præsenteres i en stilfuld gaveæske, er ikke kun en fryd for smagsløgene, men også for øjnene. Den unikke smag, der stammer fra en blanding af eksotiske planter, giver en rig og blød oplevelse, der gør hver slurk til et eventyr. Perfekt til at nippe til rent, blande i cocktails eller nyde ved særlige lejligheder. Slip kenderen løs i dig med Citadelles NO MISTAKE Old Tom Gin. Gå ikke glip af den, snup denne perle i dag!

24,69 €

24,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Citadelle NO MISTAKE Old Tom Gin, leveret i en stilfuld gaveæske. Denne førsteklasses gin er et must-have for alle gin-entusiaster og en perfekt gave til enhver lejlighed.

Citadelle NO MISTAKE Old Tom Gin er en enestående blanding af nøje udvalgte botaniske ingredienser, som vil tage dine smagsløg med på en uforglemmelig rejse. Denne gin er en perfekt blanding af enebær, koriander og blomsterelementer, der giver en kraftig smag efterfulgt af en blød, sød finish.

Denne Old Tom gin er ikke en helt almindelig gin. Det er et nik til den traditionelle, let sødede ginstil, der var populær i det 18. århundrede, med et moderne twist. Den er lagret på træfade og har en rigere smag, blødere tekstur og gylden nuance, der adskiller den fra andre gins.

Uanset om du er en gin-kender eller en nybegynder, der udforsker en verden af førsteklasses spiritus, vil denne gin ikke skuffe dig. Den er perfekt at nippe til rent, med is eller som base for din yndlingscocktail.

Pakket i en elegant gaveæske er Citadelle NO MISTAKE Old Tom Gin en fantastisk gave til en, du holder af, eller en særlig forkælelse til dig selv. Det er mere end bare en flaske gin - det er en oplevelse, der venter på at blive åbnet.

Er du fristet? Det tænkte vi nok. Prøv Citadelle NO MISTAKE Old Tom Gin, og oplev smagen af ægte håndværk. Det er en drink, der uden fejl har gjort sig fortjent til sin plads som et must for alle gin-elskere.
Produktinformation
Citadelle
Ny
chat Anmeldelser (0)