Terence Hill THE HERO Voll Auf Die Nuss Haselnuss Likör 21% Vol. 0,05l | Nemecký likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Terence Hill THE HERO Voll Auf Die Nuss Haselnuss Likör 21% Vol. 0,05l

1.40 kg
Objavte lahodnú chuť Terence Hill THE HERO Voll Auf Die Nuss Haselnuss Likör. Tento požitkársky likér, ktorý vám prináša sám legendárny herec, je dokonalou kombináciou bohatých chutí lieskových orieškov, vďaka čomu je skutočným potešením pre vaše chuťové bunky. S hladkou, zamatovou textúrou zanecháva nezabudnuteľnú dochuť, po ktorej budete siahať po ďalších. Či už organizujete večierok alebo si užívate pokojný večer, tento likér je fantastickým doplnkom vašej nápojovej skrinky. Dajte si dúšok a ponorte sa do jeho jedinečného chuťového profilu. Skutočný hrdina vo svete liehovín!

7,39 €

7,39 € Bez DPH

Popis
Pripravte sa pozdvihnúť svoj večer s Terence Hill THE HERO Voll Auf Die Nuss Haselnuss Likör! Tento jedinečný lieskovoorieškový likér vezme vaše chuťové bunky na nádhernú cestu. Ako prvá na vaše zmysly zapôsobí silná vôňa bohatých pražených lieskových orieškov, po ktorej nasleduje jemná chuť, ktorá je v správnej rovnováhe sladkej a orieškovej chuti.

Terence Hill THE HERO Voll Auf Die Nuss Haselnuss Likör je odborne vyrobený z tých najlepších ingrediencií, ktoré zaručujú prvotriedny zážitok pri každom dúšku. Je ideálny na vychutnávanie priamo, s ľadom alebo ako miešanec do vášho obľúbeného kokteilu, je všestranný a určite zapôsobí na každom stretnutí alebo len na pokojný večer.

Nie je to len likér, ale aj prostriedok na rozprúdenie konverzácie, tvorca momentov a nevyhnutný doplnok vašej domácej barovej zbierky. Tak prečo čakať? Doprajte si Terence Hill THE HERO Voll Auf Die Nuss Haselnuss Likör a dodajte svojmu životu štipku sofistikovanosti a chuti. Verte nám; vaše chuťové poháriky sa vám poďakujú.

Nezabudnite, prosím, vždy si vychutnávajte zodpovedne a s mierou. Na zdravie na skvelé chvíle a ešte lepší likér!
Tabuľka dát
St. Killian
Nové
Brand
Svätý Killián Distillery
Krajina pôvodu
Nemecko
Región
Bavorsko
chat Komentáre (0)