Terence Hill THE HERO Voll Auf Die Nuss Haselnuss Likör 21% Vol. 0,05l | Tysk likør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Terence Hill THE HERO Voll Auf Die Nuss Haselnuss Likör 21% Vol. 0,05l

1.40 kg
Oplev den dejlige smag af Terence Hill THE HERO Voll Auf Die Nuss Haselnuss Likör. Denne overbærende likør, som den legendariske skuespiller selv har bragt til dig, er en perfekt blanding af rige hasselnøddesmage, som gør den til en sand fryd for ganen. Med en glat, fløjlsagtig konsistens efterlader den en uforglemmelig eftersmag, der får dig til at række ud efter mere. Uanset om du er vært for en fest eller nyder en stille aften, er denne likør en fantastisk tilføjelse til dit drinksskab. Tag en slurk, og fordyb dig i dens unikke, smagfulde profil. En sand helt i spiritussens verden!

8,09 €

8,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at løfte din aften med Terence Hill THE HERO Voll Auf Die Nuss Haselnuss Likör! Denne unikke hasselnøddelikør vil tage din gane med på en herlig rejse. Den kraftige aroma af ristede hasselnødder er det første, der rammer dine sanser, efterfulgt af den bløde smag, der er den helt rigtige balance mellem sødme og nøddeagtig smag.

Terence Hill THE HERO Voll Auf Die Nuss Haselnuss Likör er fremstillet af de fineste ingredienser for at sikre en førsteklasses oplevelse for hver slurk. Perfekt til at nyde rent, med is eller som en mixer i din yndlingscocktail, den er alsidig og vil helt sikkert imponere til enhver sammenkomst eller bare en stille aften hjemme.

Det er ikke bare en likør; det er en samtalestarter, en moment-maker og en vigtig tilføjelse til din hjemmebarsamling. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med Terence Hill THE HERO Voll Auf Die Nuss Haselnuss Likör og tilføj et strejf af raffinement og smag til dit liv. Tro os, dine smagsløg vil takke dig.

Husk altid at nyde med ansvar og måde. Skål for gode tider og endnu bedre likør!
Produktinformation
St. Killian
Ny
Brand
St. Killian Distillery
Oprindelsesland
Tyskland
Region
Bayern
chat Anmeldelser (0)