Bladnoch ALINTA Lowland Single Malt Scotch Whisky 47% Vol. 0,7l | Lowland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bladnoch ALINTA Lowland Single Malt Scotch Whisky 47% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite hladkú a sofistikovanú chuť Bladnoch ALINTA Lowland Single Malt Scotch Whisky. Tento nádherný destilát má bohatú chuť a ponúka vynikajúcu rovnováhu sladkých a korenistých tónov, ktoré roztancujú vaše chuťové bunky! Vyzretý do dokonalosti stelesňuje remeselnú zručnosť a tradíciu najstaršieho fungujúceho liehovaru v Škótsku. Skvelá whisky pre znalcov aj nováčikov sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuľke, takže je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Vychutnajte si túto luxusnú whisky čistú, s ľadom alebo vo svojom obľúbenom koktailu. Vychutnajte si chuť tradície s Bladnoch ALINTA.

74,49 €

74,49 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Predstavujeme Bladnoch ALINTA, skutočný klenot z Lowland v Škótsku. Táto single malt Scotch whisky je potešením pre znalcov a povinným prírastkom do zbierky každého milovníka whisky. Je uložená v elegantnej darčekovej škatuľke a predstavuje vynikajúci darček na akúkoľvek príležitosť.

Bladnoch ALINTA je podmanivou zmesou bohatých chutí a vôní. Napustená robustným 47 % objemovým alkoholom je každý dúšok dôkazom jej vynikajúcej kvality a remeselného spracovania. Táto nížinná jednosladová škótska whisky je viac než len nápoj; je to zážitok, ktorý vás prenesie do malebnej krajiny Škótska.

Krása whisky Bladnoch ALINTA spočíva v jej komplexnom chuťovom profile. Prekypuje sofistikovanou zmesou sladkých a korenistých tónov, ktoré určite podráždia vaše chuťové poháriky. Hladký záver vo vás zanechá túžbu po ďalšom, vďaka čomu bude každá príležitosť výnimočná.

Každá fľaša Bladnoch ALINTA je umeleckým dielom, starostlivo vyrobeným z tých najlepších ingrediencií. Predstavuje bohaté dedičstvo a tradíciu Scotch výroby whisky. Či už ste znalec whisky alebo začiatočník, whisky Bladnoch ALINTA vás ohromí svojím jedinečným charakterom a neopakovateľnou chuťou.

Whisky Bladnoch ALINTA je ideálna na vychutnávanie počas príjemného večera alebo na oslavu špeciálnej príležitosti a prináša nezabudnuteľnú chuťovú cestu. Je to viac než len fľaša whisky; je to symbol luxusu, sofistikovanosti a triedy.

Tak prečo čakať? Pozdvihnite svoju zbierku whisky alebo prekvapte milovanú osobu znamenitou fľašou Bladnoch ALINTA Lowland Single Malt Scotch Whisky. Nie je to len nápoj, je to zážitok, ktorý sa oplatí vychutnať.
Tabuľka dát
Bladnoch
Nové
Brand
Bladnoch Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Lowlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)