Auchentoshan 18 Years Old Single Malt Vivid and Indulgent 43% Vol. 0,7l | Lowland Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Auchentoshan 18 Years Old Single Malt Vivid and Indulgent 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte pôžitok z Auchentoshanu Single Malt, požitok pre všetkých milovníkov whisky. Tento živý a požitkársky nápoj, ktorý zreje veľkorysý čas, je dôkazom špičkového remeselného spracovania. Jedinečný 43 % objemový podiel sladu mu dodáva robustnú chuť, vďaka ktorej je každý dúšok skutočne pohlcujúcim zážitkom. Zabalený v štýlovej darčekovej škatuli je ideálnym darčekom pre znalca vo vašom živote alebo luxusným potešením pre vás samých. Spoznajte bohatú tradíciu značky Auchentoshan a nechajte sa touto lahodnou single malt whisky preniesť na škótsku vysočinu. Vychutnajte si nezabudnuteľnú cestu, jeden dúšok za druhým.

119,39 €

119,39 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Doprajte si bohatú, výraznú chuť vína Auchentoshan Single Malt! Táto stará whiskey je oslavou remeselnej zručnosti a autentického škótskeho dedičstva. Táto single malt whisky, známa svojím jedinečným procesom trojitej destilácie, je dôkazom trpezlivosti a precíznosti.

Každý dúšok whisky Auchentoshan je pozvánkou pre zmysly a ponúka robustné spojenie chutí. Jej aróma je nádherným mixom krémového karamelu, medových broskýň a náznaku aromatických pražených mandlí. V chuti objavíte hladkú chuť zrelých šťavnatých pomarančov, sviežich zelených jabĺk a štipku hrejivého zázvoru. Záver je dlhý a pretrvávajúci, sladkosť medu sa v ňom spája s hĺbkou horkej čokolády.

Auchentoshan je uložený v štýlovej darčekovej krabici Single Malt predstavuje dokonalý darček pre milovníkov whisky. Či už ide o narodeniny, výročie alebo len deň, keď chcete osláviť lepšie veci v živote, neexistuje lepší spôsob, ako si túto príležitosť pripomenúť, ako fľašou tejto vynikajúcej single malt whisky.

Nie je to len fľaša whiskey, je to cesta po najlepších škótskych liehovaroch, oslava starých tradícií a dokonalý pôžitok pre tých, ktorí oceňujú kvalitu. Zažite veľkosť whisky Auchentoshan Single Malt, whiskey, ktorá skutočne vyniká nad ostatnými!
Tabuľka dát
Auchentoshan
Nové
Brand
Auchentoshan Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Lowlands
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)