🌾Signatory Vintage CALEDONIAN 31 Years Old Cask Strength 1987 50,2% Vol. 0,7l in Tinbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Signatory Vintage CALEDONIAN 31 Years Old Cask Strength 1987 50,2% Vol. 0,7l in Tinbox

1.40 kg

306,19 €

306,19 € Bez DPH

Popis
Uvoľnite svoje zmysly s Signatory Vintage CALEDONIAN, dokonalým pôžitkom pre milovníkov whisky. Tento znamenitý nápoj, uložený v rafinovanej plechovej škatuli, je viac než len nápoj, je to cesta časom.

Táto robustná a aromatická whiskey, ktorá elegantne zreje viac ako tri desaťročia, v sebe nesie bohatstvo času a odkaz remeselnej zručnosti. Cask Strength dodáva vašej whiskey extra náboj, vďaka čomu je každý dúšok príjemným stretnutím.

Whiskey je destilovaná do dokonalosti a v každej kvapke zachytáva srdce Škótska. Obsah alkoholu, ktorý je len o niečo vyšší ako polovica objemu fľaše, je tak akurát, aby pošteklil vaše chuťové poháriky bez toho, aby prehlušil vznešenú chuť.

Na stránke Signatory Vintage CALEDONIAN je uzavretá v nápadnej plechovej škatuľke, vďaka čomu je skvelým darčekom na výnimočné príležitosti alebo zberateľským artiklom pre znalcov. Klasická prezentácia fľaše odráža eleganciu a nadčasovosť nápoja v nej.

Vychutnajte si harmóniu robustných chutí a teplého, dlhotrvajúceho záveru s Signatory Vintage CALEDONIAN. Nie je to len whiskey, je to svedectvo o umení destilácie. Tak sa pohodlne usaďte, nalejte si drum a nechajte svet rozplynúť sa hladkou, bohatou chuťou tejto nadčasovej klasiky.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)