🌾Signatory Vintage CALEDONIAN 31 Years Old Cask Strength 1987 50,2% Vol. 0,7l in Tinbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Signatory Vintage CALEDONIAN 31 Years Old Cask Strength 1987 50,2% Vol. 0,7l in Tinbox

1.40 kg

306,19 €

306,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Slip dine sanser løs med Signatory Vintage CALEDONIAN, en perfekt nydelse for whiskyelskere. I en sofistikeret tinæske er denne udsøgte drik mere end bare en drik; det er en rejse gennem tiden.

Denne robuste og smagfulde whisky har lagret yndefuldt i over tre årtier og bærer på tidens rigdom og håndværkets arv. Cask Strength tilføjer et ekstra pift til din whiskyoplevelse og gør det til et dejligt møde med hver eneste slurk.

Whiskyen er destilleret til perfektion og indfanger Skotlands hjerte i hver eneste dråbe. Med lidt over halvdelen af flaskens volumen er alkoholindholdet lige tilpas til at kildre dine smagsløg uden at overdøve den sublime smag.

Den Signatory Vintage CALEDONIAN er indkapslet i en flot blikæske, hvilket gør den til en fantastisk gave til særlige lejligheder eller et samlerobjekt for kendere. Flaskens klassiske præsentation afspejler drikkens elegance og tidløshed.

Oplev harmonien af robuste smagsnuancer og en varm, dvælende eftersmag med Signatory Vintage CALEDONIAN. Det er ikke bare en whisky; det er et vidnesbyrd om kunsten at destillere. Så læn dig tilbage, skænk dig en dram, og lad verden smelte væk med den bløde, rige smag af denne tidløse klassiker.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)