Kingsbarns BELL ROCK Lowland Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Lowland Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kingsbarns BELL ROCK Lowland Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

84,89 €

84,89 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Vychutnajte si bohatú, jemnú chuť Kingsbarns BELL ROCK Lowland Single Malt Scotch Whisky. Táto prémiová whisky v štýlovej darčekovej škatuľke je ideálnou ponukou pre znalcov whisky, ktorí ocenia hlboké, vyladené chute. Kingsbarns BELL ROCK je nížinná whisky, známa svojím ľahkým a jemným charakterom s nádychom kvetinových a ovocných tónov.

Táto Single Malt Scotch Whisky sa vyrába s dôkladnou starostlivosťou v Škótsku, kde dokonale dozrieva. Každý dúšok Kingsbarns BELL ROCK prináša nádherné spojenie sladkosti a tepla s jemnými tónmi vanilky a dubu. Obsah alkoholu vo whisky je 46 %, čím sa dosiahla dokonalá rovnováha medzi chuťou a silou.

Kingsbarns BELL ROCK je balená v elegantnej darčekovej škatuľke Lowland Single Malt Scotch Whisky je ideálnym darčekom na špeciálne príležitosti. Je to viac ako len nápoj, je to zážitok, ktorý vás s každým dúškom prenesie na hmlisté kopce Škótska. Či už ste skúsený nadšenec whisky alebo začiatočník, ktorý chce preskúmať svet sladových whisky, Kingsbarns BELL ROCK je voľba, ktorú neoľutujete.

Tak prečo čakať? Doprajte si klasickú chuť whisky Kingsbarns BELL ROCK Lowland Single Malt Scotch Whisky. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo ako základ vášho obľúbeného kokteilu. Nechajte túto vynikajúcu whisky preniesť vaše zmysly na cestu do srdca Škótska. Nie je to len whisky, je to Kingsbarns BELL ROCK.
Tabuľka dát
Kingsbarns
Nové
chat Komentáre (0)