Kingsbarns BELL ROCK Lowland Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Lowland Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kingsbarns BELL ROCK Lowland Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

84,89 €

84,89 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Nyd den rige, bløde smag af Kingsbarns BELL ROCK Lowland Single Malt Scotch Whisky. Denne førsteklasses whisky, der præsenteres i en stilfuld gaveæske, er et perfekt tilbud til whiskykendere, der sætter pris på den dybe, nuancerede smag. Kingsbarns BELL ROCK er en lavlandswhisky, der er kendt for sin lette og blide karakter med et strejf af blomster- og frugtagtige noter.

Denne Single Malt Scotch Whisky er fremstillet med omhyggelig omhu i Skotland, hvor den lagres til perfektion. Hver slurk af Kingsbarns BELL ROCK giver en dejlig blanding af sødme og varme med subtile antydninger af vanilje og egetræ. Whiskyen har et alkoholindhold på 46%, hvilket giver en perfekt balance mellem smag og styrke.

Kingsbarns BELL ROCK er pakket i en elegant gaveæske Lowland Single Malt Scotch Whisky er en ideel gave til særlige lejligheder. Det er mere end bare en drink; det er en oplevelse, der transporterer dig til de tågede bakker i Skotland med hver eneste slurk. Uanset om du er en erfaren whiskyentusiast eller en nybegynder, der ønsker at udforske maltens verden, er Kingsbarns BELL ROCK et valg, du ikke vil fortryde.

Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med den klassiske smag af Kingsbarns BELL ROCK Lowland Single Malt Scotch Whisky. Nyd den ren, med is eller som basis for din yndlingscocktail. Lad denne fantastiske whisky tage dine sanser med på en rejse til hjertet af Skotland. Det er ikke bare whisky; det er Kingsbarns BELL ROCK.
Produktinformation
Kingsbarns
Ny
chat Anmeldelser (0)