🌾Mangaroca BATIDA de Côco 16% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mangaroca BATIDA de Côco 16% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite tropické vibrácie s Mangaroca Batida de Coco! Tento nádherný kokosový likér s obsahom alkoholu 16 % prináša exotické chute Brazílie priamo do vášho pohára. Jeho krémová textúra a sladká, orechová chuť, ktorá je ideálna na samostatné popíjanie alebo miešanie do ovocných koktailov, vás unesie na slnkom zaliate pláže. Mangaroca Batida de Coco zaručene rozžiari vaše chuťové poháriky, ak sa o ňu podelíte s priateľmi a strávite večer plný zábavy alebo si ju vychutnáte sami. Preskúmajte, doprajte si a nechajte párty začať!

15,59 €

15,59 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Vychutnajte si tropické vibrácie s Mangaroca BATIDA de Côco, nádherným odvarom, ktorý vás prenesie priamo na slnečné pláže Brazílie. Tento bohatý, krémový likér prináša pravú esenciu prírodného kokosu, dokonale zmiešanú s najlepšími liehovinami. Vďaka svojej jemnej štruktúre a šťavnatej chuti je Mangaroca BATIDA de Côco skutočným potešením pre vaše chuťové poháriky.

Či už plánujete večierok, alebo si chcete oddýchnuť po dlhom dni, pohár tohto exotického kokosového likéru vám určite navodí tú správnu náladu. Je skvelý samotný, podávaný vychladený alebo ako všestranný mixér, ktorý dodá tropický nádych vašim koktailom, mocktailom a receptom na dezerty. Predstavte si, ako popíjate osviežujúcu piňa coladu alebo si pochutnávate na krémovom kokosovom pudingu, ktorý je obohatený o jedinečnú chuť našej BATIDA de Côco.

Mangaroca BATIDA de Côco sa dodáva v štýlovej, ľahko odlievateľnej fľaši, ktorá vystihuje ducha Brazílie. Je neodolateľnou zmesou tropickej zábavy a sofistikovanosti, vďaka čomu je dokonalým darčekom na oslavy alebo jedinečným doplnkom vášho domáceho baru.

Zažite karneval chutí s Mangaroca BATIDA de Côco, dokonalým kokosovým likérom, ktorý stelesňuje ducha brazílskych slávností. Je to viac ako len nápoj, je to oslava v každom dúšku! Osviežte svoje zmysly a vytvorte si nezabudnuteľné chvíle s týmto jedinečným tropickým pôžitkom. Vychutnajte si ho zodpovedne.
Tabuľka dát
Mangaroca
Nové
chat Komentáre (0)