Lillet Blanc 17% Vol. 0,75l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lillet Blanc 17% Vol. 0,75l

1.40 kg
Vychutnajte si vynikajúcu chuť Lillet Blanc, špičkového francúzskeho aperitívu, ktorý sľubuje nádherný zážitok. Vyrobený z dokonalej zmesi vín Bordeaux a citrusového likéru určite dodá vašim stretnutiam noblesný nádych. Jeho jemné ovocné tóny a jemná sladkosť vytvárajú chuť, ktorej sa jednoducho nedá odolať. Či už si ho vychutnávate vychladený, s ľadom, alebo v koktejli, Lillet Blanc je váš tip na sofistikovaný dúšok. Vezmite si fľašu ešte dnes a zažite chuťový zážitok, aký nemá obdoby!

17,09 €

17,09 € Bez DPH

Popis
Pripravte sa na to, že koktailová hodina bude mať francúzsky nádych vďaka Lillet Blanc. Toto výnimočné aperitívne víno je lahodnou zmesou starostlivo vybraného bieleho vína a prírodných remeselných citrusových likérov, ktoré sa majstrovsky vyrábajú v oblasti Bordeaux vo Francúzsku.

Lillet Blanc sa pýši krásnou zlatistou farbou s trblietavým leskom, vďaka čomu je nielen potešením pre vaše chuťové poháriky, ale aj pastvou pre vaše oči. Chvíľu si vychutnajte jeho osviežujúcu vôňu, ktorá je nádhernou zmesou medu, kandizovaného pomaranča, limetky a čerstvej mäty. Tieto dráždivé vône vám rozvonia ústa v očakávaní prvého dúšku.

Keď ochutnáte Lillet Blanc, čaká vás jemná rovnováha ovocných, kvetinových tónov s ľahkým nádychom vanilky. Okrúhlu, plnú chuť dokonale dopĺňa jemná sladkosť vína, čoho výsledkom je hladký, dlhotrvajúci záver.

Či už si ho vychutnávate čisté, s ľadom alebo ako základ vášho obľúbeného kokteilu, Lillet Blanc dodá sofistikovaný nádych každej príležitosti. Je ideálnou voľbou pre tých, ktorí oceňujú vysokokvalitné vína s jedinečným nádychom.

Tak prečo nepozvať priateľov a neohromiť ich svojím vynikajúcim vkusom? S vínom Lillet Blanc nepodávate len nápoj, ale zdieľate kúsok francúzskej kultúry priamo vo svojej obývačke. Vychutnajte si očarujúcu cestu chutí, ktorú ponúka Lillet Blanc, a nechajte sa ňou preniesť do viníc Bordeaux. Koniec koncov, život je príliš krátky na to, aby sme sa uspokojili s obyčajnými nápojmi. Vyberte si Lillet Blanc pre neobyčajný zážitok z popíjania.
Tabuľka dát
Lillet
Nové
chat Komentáre (0)