Lazarus Schilchersekt Brut 12,5% Vol. 0,75l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lazarus Schilchersekt Brut 12,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Objavte znamenitú chuť Lazarus Schilchersekt Brut, šumivého vína, ktoré vezme vaše zmysly na radostnú cestu. Toto víno, vyrobené z najlepších viníc, sa môže pochváliť jedinečným chuťovým profilom so živým, sviežim záverom. Je to dokonalý spoločník na vaše výnimočné príležitosti alebo relaxačný večer. Vychutnajte si lahodnú perlivú chuť a jemné tóny ovocia a korenia. Prineste si domov víno Lazarus Schilchersekt Brut a nechajte oslavy začať. Doprajte si chuť elegancie, doprajte si Lazarus. Verte nám, vaše chuťové poháriky sa vám poďakujú!

15,29 €

15,29 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Lazarus Schilchersekt Brut - šumivé víno, ktoré uspokojí chuťové bunky znalcov aj príležitostných konzumentov. Táto fľaša znamenitého bublinkového nápoja je nevyhnutnou súčasťou každej príležitosti, či už ide o slávnostný prípitok alebo pokojnú večeru doma. Lazarus Schilchersekt Brut nie je len fľaša šumivého vína, je to zážitok.

Lazarus Schilchersekt Brut, vyrobený s láskou a precíznosťou v srdci Rakúska, je dôkazom bohatého vinárskeho dedičstva tohto regiónu. Spája v sebe ovocnú sviežosť hrozna Schilcher s perlivosťou jemného Brut. Výsledok? Šumivé víno, ktoré je jedinečné, osviežujúce a úplne lahodné.

Po otvorení fľaše Lazarus Schilchersekt Brut vás privíta zaujímavý buket malín a lesných jahôd s jemným nádychom briošky. V chuti je víno suché a svieže, vyznačuje sa harmonickou kyselinkou a pretrvávajúcou perlivosťou. Záver je čistý, s nádhernou, dlhotrvajúcou ovocnosťou.

Toto šumivé víno je nielen potešením pre chuťové poháriky, ale aj pre oči. Lazarus Schilchersekt Brut sa môže pochváliť krásnym ružovým odtieňom, ktorý je rovnako príjemný pre oko ako víno pre chuťové bunky. Jeho elegantný, štíhly dizajn fľaše dodá každému prestretému stolu alebo stojanu na víno nádych sofistikovanosti.

Či už ste skúsený milovník vína alebo nováčik objavujúci svet šumivých vín, Lazarus Schilchersekt Brut je voľba, ktorú neoľutujete. Je dokonalým spoločníkom k jedlám z morských plodov, ľahkým šalátom alebo aj samostatne. Tak prečo čakať? Urobte si z každého dňa výnimočnú príležitosť s Lazarus Schilchersekt Brut.
Tabuľka dát
Lazarus
Nové
chat Komentáre (0)