KPbIM Krim Royal Medium Dry 12,5% Vol. 0,75l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

KPbIM Krim Royal Medium Dry 12,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Vychutnajte si lákavú chuť KPbIM Krim Royal Medium Dry. Toto vynikajúce víno ponúka bohatú, jemnú chuť, ktorá tancuje na jazyku, v kombinácii s mierne suchým záverom, ktorý vás nechá túžiť po ďalšom. Ideálne na prípitok na výnimočné životné okamihy alebo jednoducho na dodanie kúska luxusu do vašich každodenných jedál. Vychutnajte si kvalitu KPbIM, chuť kráľovskej rodiny v každom dúšku. Doprajte si ho sami alebo ním obdarujte milovníka vína. Nezabudnite, že dobré časy sa začínajú s vínom KPbIM Krim Royal Medium Dry. Na zdravie a rozkošné zážitky!

11,69 €

11,69 € Bez DPH

Popis
Objavte vynikajúcu chuť vína KPbIM Krim Royal Medium Dry, nádherný nápoj, ktorý pozdvihne váš zážitok z jedla. Tento očarujúci elixír, prezentovaný v štýlovej fľaši, je ideálny pre tých, ktorí majú radi dokonalú rovnováhu medzi suchým a sladkým vínom. Vďaka svojmu jedinečnému chuťovému profilu má toto stredne suché víno jemnú sladkosť, ktorá neprevláda, ale skôr dopĺňa celkovú chuť.

Víno KPbIM Krim Royal Medium Dry, vyrobené so starostlivosťou a precíznosťou, prináša na váš stôl kráľovský nádych. Nádherná chuť tohto vína je dôkazom odborných znalostí a odhodlania vinárov, ktorí vložili svoje skúsenosti do vytvorenia tejto jemnej zmesi. Je to lahôdka pre vaše chuťové poháriky s hladkým záverom a jemnou dochuťou, ktorá pretrváva v ústach.

Či už usporadúvate večeru, oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si jednoducho užívate pokojný večer doma, KPbIM Krim Royal Medium Dry je skvelým spoločníkom. Skvele sa kombinuje so širokou škálou jedál, od krémových cestovín až po pikantné hlavné jedlá. Tak prečo čakať? Dodajte svojim jedlám štipku elegancie s vínom KPbIM Krim Royal Medium Dry.

Zažite bohatstvo chuti, harmóniu chuti a luxusné pôžitkárstvo s KPbIM Krim Royal Medium Dry. Je to viac než len víno, je to oslava dobrej chuti. Tak sa pohodlne usaďte, nalejte si pohár KPbIM Krim Royal Medium Dry a vychutnajte si ten okamih. Pretože najlepšie zážitky v živote sú tie, ktoré sa vychutnávajú pomaly, rovnako ako dobré víno. Na zdravie!
Tabuľka dát
Krim Royal
Nové
chat Komentáre (0)