Luc Belaire Rare Rosé Fantôme Edition 12,5% Vol. 0,75l | Kúpiť víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Luc Belaire Rare Rosé Fantôme Edition 12,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Doprajte si luxusnú chuť vína Luc Belaire Rare Rosé Fantôme Edition. Toto vynikajúce ružové víno je zmesou Grenache, Cinsault a Syrah, ktoré vytvárajú bohatú a ovocnú chuť, ktorá vás určite zaujme. Jeho jemná sladkosť a žiarivý ružový odtieň z neho robia ideálnu voľbu na oslavy, romantické večere alebo len tak na večer. Edícia Fantôme je vybavená svietiacou etiketou, ktorá dodá vášmu večeru extra šmrnc. Toto ružové víno s tónmi jahôd a čiernych ríbezlí je skutočným pôžitkom. Nie je to len nápoj, je to zážitok. Objavte eleganciu vína Luc Belaire Rare Rosé Fantôme Edition ešte dnes!

28,99 €

28,99 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Luc Belaire Rare Rosé Fantôme Edition - žiarivé šumivé víno, ktoré posunie vaše oslavy na vyššiu úroveň. Toto lahodné ružové víno sa vyrába v srdci Provence-Alpes-Côte d'Azur, v regióne známom výrobou najlepších ružových vín na svete.

Edícia Fantôme vyniká svojou v tme svietiacou etiketou, ktorá do vašich večierkov vnesie nádych kúzla. Keď sa svetlá stlmia, sledujte, ako sa fľaša rozsvieti a stane sa ozdobou vašej párty. Nie je to len víno, je to zážitok, o ktorom budú vaši hostia hovoriť ešte dlho po skončení večierka.

Teraz sa poďme porozprávať o chuti. Toto ružové víno vyrobené zo zmesi Grenache, Cinsault a Syrah poteší vaše chuťové bunky bohatou, živou chuťou. Každý dúšok odhalí harmóniu čerstvých jahôd, čiernych ríbezlí a náznaku černíc. Výsledok? Svieže, elegantné víno, ktoré je ideálne na prípitok na vaše výnimočné chvíle.

Či už hostíte svoju milovanú, organizujete elegantný večierok, alebo si jednoducho chcete dopriať trochu luxusu, Luc Belaire Rare Rosé Fantôme Edition je vaším dokonalým spoločníkom. Jeho jedinečná zmes chutí a očarujúca etiketa svietiaca v tme z neho robia viac než len víno. Je to zážitok, ktorý dodá iskru vašim bežným chvíľam a premení ich na nezabudnuteľné spomienky.

Tak prečo čakať? Urobte svoje oslavy výnimočnými s vínom Luc Belaire Rare Rosé Fantôme Edition. Nezabudnite, že nejde len o to, čo je v pohári, ale o zážitok, ktorý prináša. Na zdravie pri vytváraní nezabudnuteľných okamihov s Luc Belaire!
Tabuľka dát
Luc Belaire
Nové
chat Komentáre (0)